Ρωσία: Με τον Δημήτρη Κοντόπουλο στη Eurovision 2019

Ταγενέθλια του έχει σήμερα ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Philipp Kirkorov, στη δημοσίευση που του αφιέρωσε στο Instagram, επιβεβαίωσε ότι ο Έλληνας δημιουργός θα υπογράψει την συμμετοχή της Ρωσίας στη Eurovision 2019.

Με τον Δημήτρη Κοντόπουλο η Ρωσία στη Eurovision 2019

Πριν λίγες μόνο ημέρες η Ρωσία επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της, λέγοντας ότι μόλις θα προγραμματίσουν τα πρωτοχρονιάτικα σόου, θα προχωρήσουν και στις προετοιμασίες για την συμμετοχή τους στον επόμενο διαγωνισμό.

Εδώ και μήνες υπάρχουν οι φήμες, ότι η Dream Team σε ολομέλεια μάλιστα, θα συμμετάσχει στη Eurovision 2019 με τη σημαία της Ρωσίας αυτή τη φορά. Ο Philipp Kirkorov είχε φροντίσει για αυτό αφού σε ανύποπτο χρόνο και μάλιστα από τις ΗΠΑ, είχε δηλώσει ότι ξεκινούσε η περιπέτεια της Dream Team για το Μάιο, ανεβάζοντας μαζί και μια φωτογραφία που απεικόνιζε τον ίδιο, αλλά και τον Δημήτρη Κοντόπουλο με τον Ηλία Κοκοτό.

Σήμερα η είδηση αυτή μπορούμε να πούμε ότι επιβεβαιώθηκε, αφού ο Philipp Kirkorov θέλοντας να ευχηθεί χρόνια πολλά στον Δημήτρη Κοντόπουλο για τα γενέθλια του, ξεκαθάρισε τις όποιες αμφιβολίες είχαμε.

Χρόνια πολλά αγαπημένε Δημήτρη. Μοναδικέ μου συνθέτη, παραγωγέ και φίλε. Θα ήθελα να σου ευχηθώ τα καλύτερα και πιο ευτυχισμένα γενέθλια. Να περάσεις υπέροχα και να θυμάσαι τι σημαίνει η φιλία μας για μένα. Θέλω να σε ευχαριστήσω για όλες τις καταπληκτικές σου ιδέες και το ταλέντο σου, που μοιράστηκες μαζί μου και βοήθησες τους καλλιτέχνες μου (Sergey Lazarev, Ani Lorak, Tolmachevy Sisters, Dmitry Koldun), για να πετύχουν αυτά τα αποτελέσματα στο διαγωνισμό της Eurovision. Δεν μπορώ να περιμένω για την επόμενη περιπέτειά μας, τον επόμενο χρόνο στο Ισραήλ. Θα είναι καταπληκτικά!

Παρακάτω δείτε την σχετική δημοσίευση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

HAPPY BIRTHDAY, dear DIMITRIS @dimitriskontopoulos 🎼🎉🕺🏻! My genius composer, producer and friend!!! I want to wish you the happiest and most wonderful of birthdays. I want you to have the best time and remember how much our friendship means to me. I want to thank you for all your fantastic ideas, your talent that you share with me and help my artists @lazarevsergey @anilorak @anastasiyatolmacheva16 @mashatolmacheva16 @doredos_official @koldunmedia in our @eurovision time✌️ ! I can’t wait for our next adventure next year in Israel. It will be great! #birthday #деньрождения #eurovision So my dear———, have an amazing birthday. I’m thinking and raising my glass in a toast in your honor. Love always, Philip

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Филипп Киркоров (@fkirkorov) στις

Ο Philipp Kirkorov δεν αναφέρει φυσικά τον ή τους καλλιτέχνες που θα εκπροσωπήσουν τη Ρωσία, σε σύνθεση προφανώς του Δημήτρη Κοντόπουλου. Τα λόγια του όμως αποδεικνύουν το πόσο καταξιωμένος θεωρείται ο Δημήτρης Κοντόπουλος, στο ρωσικό star system και σίγουρα είναι τιμή να γράφονται από έναν άνθρωπο όπως είναι ο Philipp Kirkorov, πόσο μάλλον δημόσια.

Το κοινό Eurovision παρελθόν του Philipp Kirkorov με τον Δημήτρη Κοντόπουλο

Ο Philipp Kirkorov και ο Δημήτρης Κοντόπουλος έχουν συνεργασθεί σε έξι προηγούμενες περιπτώσεις. Ξεκίνησαν το 2007 με την Λευκορωσία και το Work Your Magic. Την επόμενη χρονιά έφθασαν μια ανάσα από τη νίκη, με το Shady Lady της Ουκρανίας. Το 2013 επίσης κατέλαβαν τη δεύτερη θέση, με το Αζερμπαιτζάν αυτή τη φορά και το Hold Me. Το 2014 εκπροσωπούν για πρώτη φορά τη Ρωσία με το Shine. Το 2016 θα κερδίσουν την τηλεψηφοφορία και την τρίτη θέση γενικά, πάλι με τη Ρωσία και το You’re The Only One. Φέτος, εκπροσώπησαν τη Μολδαβία με το My Lucky Day. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι κοινές τους συμμετοχές βρέθηκαν στο τοπ10 της τελικής βαθμολογίας.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε σε όλη την ομάδα, καλή επιτυχία!!!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για να μαθαίνετε όλα όσα αφορούν τη συμμετοχή της Ρωσίας στη Eurovision 2019.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *