Στο Αζερμπαϊτζάν ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Ηλίας Κοκοτός

ΣτοΜπακού του Αζερμπαϊτζάν βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες ο Έλληνας δημιουργός Δημήτρης Κοντόπουλος και o creative director όλων των projects της Dream Team στο διαγωνισμό, Ηλίας Κοκοτός. Μάλιστα το ταξίδι τους αυτό έχει και άρωμα Eurovision, αφού συναντήθηκαν με την Aisel, εκπρόσωπο του Αζερμπαιτζάν στο φετινό διαγωνισμό, αλλά και με την πρώην αρχηγό αποστολής της χώρας στο θεσμό, Husniye Maharramova.

Ήδη κάποια Eurovision Sites αναρωτιούνται αν το ταξίδι αυτό έχει κάποια σχέση με το διαγωνισμό της Eurovision, αφού ο Δημήτρης Κοντόπουλος έχει εκπροσωπήσει το Αζερμπαιτζάν ήδη δύο φορές στο διαγωνισμό. Την πρώτη φορά το 2013 με το Hold Me και τον Farid Mammadov όπου και κατέλαβε τη δεύτερη θέση και φυσικά φέτος με την γλυκύτατη Aisel και το I X My Heart.

Εμείς πάντως έχουμε να σας πούμε με βεβαιότητα ότι ουδεμία σχέση υπάρχει μεταξύ της επίσκεψης του Δημήτρη Κοντόπουλου και του Ηλία Κοκοτού στο Μπακού, με την συμμετοχή του Αζερμπαιτζάν στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Εξάλλου ο Έλληνας συνθέτης είναι περιζήτητος σε όλες τις αγορές των πρώην ανατολικών χωρών και δεν πρέπει να προκαλούν εντύπωση τα συχνά ταξίδια του εκεί.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *