Eurovision 2019: Ξεκινούν οι auditions για τους οικοδεσπότες της σκηνής του Τελ Αβίβ

Σήμερα φαίνεται να ξεκινούν στο Ισραήλ και οι τελικές auditions για τις θέσεις των οικοδεσποτών στην μεγάλη σκηνή του Τελ Αβίβ για την Eurovision 2019.

Mεταξύ άλλων, συναντάμε και πασίγνωστα ονόματα, όπως αυτό της  αγαπημένης Shiri Maimon, που εκπροσώπησε με μεγάλη επιτυχία στην Eurovision το Ισραήλ το 2005,  τoν ηθοποιό και παρουσιαστή Erez Tal, οι οποίοι και θεωρούνται φαβορί, το πασίγνωστο μοντέλο Bar Rafaeli, την ηθοποιό και τραγουδίστρια Ania Bukstein, καθώς και τoυς τηλεοπτικούς παρουσιαστές Assi Azer, Geula Even και Lucy Ayoub.

To ισραηλινό ειδησεογραφικό website Ynet, αναφέρει πως η Geula Even θεωρείται ένα από τα ονόματα – φαβορί για μια θέση ανάμεσα στους οικοδεσπότες, καθώς υποστηρίζεται και από τον Eldad Koblenz, τον διευθύνοντα σύμβουλο του ραδιοτηλεοπτικού φορέα του Ισραήλ, ΚΑΝ,  αν και φαίνεται πώς ο επικεφαλής της παραγωγής του διαγωνισμού, Yuval Cohen είναι αντίθετος ως προς το όνομα της Geula.


Από την πλευρά του ΚΑΝ, σύμφωνα με το Ynet, φέρεται να λέγεται πως “Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα των παρουσιαστών ένα μέλος της ομάδας μας και η Geula Even είναι ένα από τα μεγάλα αστέρια μας”, προσθέτοντας επίσης και το όνομα της Lucy Ayoub ως ένα από τα “δυνατά τους χαρτιά”.
Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα πάντα με το Ynet, ο Cohen επισημαίνει την “έλλεψη εμπειρίας της στην παρουσίαση μεγάλων τηλεοπτικών πρότζεκτ”, καθώς είναι σχετικά καινούργια στον χώρο.

Καθόλη την διάρκεια της διοργάνωσης για την επιλογή των οικοδεσποτών είναι ψηλά στη λίστα το όνομα της Geula, αλλά ο Cohen φαίνεται πως διαφωνεί μ’ αυτή την επιλογή, προσθέτει το Ynet.

Kαμία επίσημη απάντηση δεν έχει δοθεί ακόμα στο σάιτ από τον KAN, ενώ ο Cohen αρνείται τα δημοσιεύματα, επισημαίνοντας ότι ποτέ δεν δήλωσε κάτι τέτοιο.

 

Η τελική απόφαση για την επιλογή της ομάδας των οικοδεσποτών του Τελ Αβίβ, αναμένεται να παρθεί από τον KAN και την EBU μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

 

 

Πηγή: ESCKAZ.com

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *