Eurovision 2019: Εκτός της ομάδας των οικοδεσποτών η Shiri Maimon;

ΤηνΠαρασκευή 9 Νοεμβρίου ξεκίνησαν στο Ισραήλ οι auditions για τους οικοδεσπότες του επερχόμενου διαγωνισμού της Eurovision στο Τελ Αβίβ και όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετικό άρθρο μας, γνωστά ονόματα του θεσμού και όχι μόνο, ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους. Μεταξύ αυτών διαβάσαμε και το όνομα της γνωστής Ισραηλινής eurostar Shiri Maimon, η οποία θεωρούταν ένα από τα πιο πλέον υποσχόμενα πρόσωπα για τη θέση αυτή.

 

Δημοσιεύματα όμως της ισραηλινής εφημερίδα Hayom, αναφέρουν πως η Shiri δεν παρεβρέθηκε στις auditions εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου της και σύμφωνα πάντα με την Hayom, θεωρείται πλέον πως δε θα βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους παρουσιαστές.
Aπό τις auditions απείχε επίσης και η συμπαρουσιάστρια του ισραηλινού μουσικού σόου “Next Star”, Rotem Sela.

 

Shiri Maimon Eurostars

 

Την Παρασκευή το πρωί οι υποψήφιοι για τον ρόλο του οικοδεσπότη συγκεντρώθηκαν στο Kfar Shmaryahu του Ισραήλ. Ανάμεσα σ’ αυτούς, συναντάμε τον ηθοποιό και παρουσιαστή Erez Tal, για τον οποίο θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα βρίσκεται τελικά ανάμεσα στην ομάδα των παρουσιαστών, το καταξιωμένο μοντέλο Bar Rafaeli, τις ηθοποιούς & παρουσιάστριες Ania Bukstein και Noa Tishby, τους τηλεοπτικούς παρουσιαστές Assi zar, Geula Even, Romy Neumark και Leon Rosenberg, τον “μένταλιστ” Lior Suchard, τον ηθοποιό – παρουσιαστή Guy Zoe-Aretz και τέλος, τον κωμικό Nicky Goldstein ο οποίος προορίζεται για τον ρόλο του οικοδεσπότη στο Green Room.

Οι auditions που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή έχουν μαγνητοσκοπηθεί και ήδη έχουν σταλθεί στην EBU, η οποία και πρέπει να συναποφασίσει μαζί με τους ισραηλινούς παραγωγούς για την ομάδα που θα μας καλωσορίσει στο Τελ Αβίβ μέχρι και τα τέλη του μήνα.
Αναμένεται να επιλεχθούν τέσσερα συνολικά πρόσωπα, δύο για την κεντρική σκηνή και δύο για το Green Room.

Παράλληλα, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Habima Theater, Moshe Kepten, φαίνεται πως θα είναι βοηθός σκηνοθέτη της Eurovision 2019. Η απόφαση αυτή πάρθηκε στις αρχές της εβδομάδας, καθώς ο Kepten κέρδισε την εκτίμηση του κοινού του ραδιοτηλεοπτικού φορέα του Ισραήλ, KAN.

Moshe Kepten KAN Eurovision 2019

 

Ο Kepten κατέχει ένα εντυπωσιακό θα λέγαμε βιογραφικό, καθώς εκτός από τις υπηρεσίες του τα τελευταία δύο χρόνια στο Habima Theater, ανάμεσα σε άλλα, έχει σκηνοθετήσει τα θεατρικά μιούζικαλ Fiddler on the Roof και Les Miserables, ενώ στην τηλεόραση έχει αναλάβει σημαντικά projects, όπως τη σκηνοθεσία παγκοσμίως γνωστών μουσικών talent shows, όπως το  Χ-Factor για τρεις σεζόν, καθώς και της τέταρτης και πέμπτης σεζόν του αντίστοιχου The Voice. Επίσης, έχει υπάρξει σκηνοθέτης των αντίστοιχων ισραηλινών βραβείων Όσκαρ, Ophir Awards, καθώς επίσης και θεατρικών βραβείων.

Όπως έχει προαναφερθεί, έχει ήδη επιλεχτεί ως επικεφαλής ολόκληρης της διοργάνωσης του θεσμού και κεντρικός διευθυντής ο Yuval Kohen, o oποίος κατέχει τη θέση του διευθυντή προγράμματος του Channel 10 και ο Kepten θα αναλάβει τη θέση του βοηθού του. Ο Κohen, εκτός από την ESC 2019 θα αναλάβει και την επιμέλεια όλων των event που συνοδεύουν κάθε χρόνο τον θεσμό.

Yuval Kohen KAN Eurovision 2019

 

 

Πηγή: ESCKAZ.com

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *