H Demy έγινε cartoon για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού σποτ!

H Demy έγινε cartoon: Πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια πολύ διαφορετική καμπάνια από αυτές που την έχουμε συνηθίσει έχει αναλάβει η Demy. Η νεαρή τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί στο νέο διαφημιστικό σποτ του ΝΟΥΝΟΥ Μπασκετάκι!

H Demy έγινε cartoon

Γιατί επέλεξε την διαφήμιση αυτή η Demy;

Η αλήθεια είναι πως η Demy είναι από τις μοναδικές Ελληνίδες τραγουδίστριες που πρεσβεύουν το διαφορετικό σε πολύ μεγάλο βαθμό. Έχοντας ως κύριο της στόχο να δοκιμάζει πολλά και εναλλακτικά πράγματα στην καριέρα της (ρόλους σε μιούζικαλ, συμμετοχή σε κινηματογραφικές ταινίες, συμμετοχή σε διαφορετικά μουσικά σχήματα), το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας μας παρουσιάζει ένα εντελώς φρέσκο και πρωτότυπο project.

 

Η διαφήμιση

Τι κάνει η Demy στο γήπεδο του Ηρακλή;;; Τον προκαλεί σε μια αναμέτρηση Danceketball! Θα μπορέσει ο Ηρακλής να αποδείξει στην Demy το ταλέντο του; Let the game begin!

Στο διαφημιστικό σποτ βλέπουμε την Demy σε μια αναμέτρηση με το λιοντάρι. Αντί να επιλέξει να τον συναγωνιστεί στο μπάσκετ, εκείνη επιλέγει να τον συναγωνιστεί στο Danceketball. Έχοντας ως κύρια πηγή της δύναμης της το γάλα ΝΟΥΝΟΥ, η ίδια εντυπωσιάζει και καταφέρνει να κερδίσει το λιοντάρι.

H Demy έγινε cartoon

 

Πότε έχουμε ξαναδεί την Demy σε μορφή cartoon;

Ταξιδεύοντας μερικά χρόνια πίσω, και συγκεκριμένα το 2014, η Demy θέλοντας να επαναλάβει μια την επιτυχημένη της συνεργασία με τους Playmen, τους κορυφαίους Έλληνες Dj, αποφάσισε να κυκλοφορήσει το “Nothing Better”. Πιο αναλυτικά, πρόκειται για ένα up-tempo τραγούδι, βασισμένο σε αγγλικό στίχο και με electro-pop στοιχεία.

Στο βίντεο κλιπ βλέπουμε την Demy σε μορφή manga, για τις ανάγκες του νέου διαφημιστικού σποτ της Loreal. Σκηνοθέτης και εμπνευστής της ιδέας αυτής είναι ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών, Γιάννης Παπαδάκος.

H Demy έγινε cartoon για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού σποτ!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *