Junior Eurovision 2018: Παρακολουθήστε τις τεχνικές πρόβες της πρώτης ημέρας

Οιπρώτες δέκα χώρες πραγματοποιούν την πρώτη τους πρόβα στο Minsk Arena, στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας. Μπορεί να μην είχαμε LED στη Λισαβόνα, αλλά όπως θα δείτε οι Λευκορώσοι δεν τσιγκουνεύτηκαν καθόλου, θέλοντας να πραγματοποιήσουν μια άψογη διοργάνωση από κάθε άποψη.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως με τη σειρά:

Αρμενία

Ο L.E.V.O.N φοράει το πράσινο κουστούμι που φορούσε και στον εθνικό τελικό και κρατά μία τρομπέτα. Το φόντο είναι σε πορτοκαλί, μαύρο και άσπρα χρώματα, ενώ βλέπουμε και σαξόφωνα και κυκλικούς σχηματισμούς. Η σκηνή γίνεται πράσινη κατά τη διάρκεια του τραγουδιού. Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Αρμενία που ξέρει να τα πηγαίνει καλά στη Junior Eurovision.

Αυστραλία

Η μικρή Jael από την Αυστραλία ερμηνεύει το τραγούδι της από ένα μικρό pontium. Δεν υπάρχουν leds κατά τη διάρκεια των κουπλέ, παρά μόνο οι προβολείς. Στα ρεφρέν η σκηνή γίνεται χρυσή. Η Jael φορά ένα ασημί φόρεμα και ασορτί μπότες. Μια καθαρά φεστιβαλική συμμετοχή με μια υπέροχη φωνή, θα εκτιμηθεί από τις κριτικές επιτροπές.

Αζερμπαϊτζάν

Εντυπωσιακή η σκηνική παρουσίαση του Αζερμπαϊτζάν. Η Fidan συνοδεύεται από τέσσερα ακόμα μικρά κορίτσια χορευτές, Είναι όλες ντυμένες στα λευκά. Στην αρχή του τραγουδιού, το φόντο είναι σκοτεινό, στο ρεφρέν όμως η Fidan με τις κινήσεις των χεριών της κάνει εκρήξεις αστεριών. Στο τέλος την βλέπουμε πάνω σε ένα λευκό κύβο. Πολύ καλά φωνητικά και δουλεμένη οπτικά η σκηνική παρουσίαση του Αζερμπαϊτζάν.

Ισραήλ

Ο Noam έχει μία απλή σκηνική εμφάνιση, στο πιο έθνικ όμως τραγούδι του διαγωνισμού. Σκοτεινό φόντο και εδώ στην αρχή. Πολλά πλάνα στην αρένα, όπου ο κόσμος προφανώς θα κρατά αναμμένα τα κινητά του. Μπλε φώτα στην συνέχεια και κοντινά πλάνα στο Noam.

Γαλλία

H Angélina ξεκινά το τραγούδι της στη μικρή σκηνή της Minsk Arena, μαζί με τους δύο χορευτές της, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Μεταφέρονται στη συνέχεια στην κεντρική σκηνή, όπου είναι στημένο ένα παγκάκι, ενώ τα leds μας μεταφέρουν σε ένα πάρκο του Παρισιού. Πολύχρωμα φώτα, παγωτά, καραμέλες, ο Πύργος του Άιφελ και η πιο εντυπωσιακή σκηνική παρουσίαση μέχρι στιγμής. Μπορώ να το πω, για πρώτη φορά η γαλλική αποστολή φροντίζει τόσο πολύ την σκηνική εμφάνιση της συμμετοχής της σε διαγωνισμό της Eurovision (παιδικό και μη).

Π.Γ.Δ.Μ.

Η Marija από την ΠΓΔΜ ξεκινά την ερμηνεία της και αυτή από την μικρή σκηνή. Φορά μια μαύρη κάπα και φαίνεται μόνο το πρόσωπο της. Στο φόντο βλέπουμε σχηματισμένη τη λέξη Fear. Στο δεύτερο κουπλέ πηγαίνει στην κεντρική σκηνή, όπου βγάζει και την κάπα και μένει με ένα λευκό φόρεμα. Βροχί και χιόνι στα leds. Το τραγούδι τελειώνει με μία νιφάδα χιονιού στο χέρι της Marija όπου λάμπει και το φόντο κόκκινο. Ενδιαφέρουσα προσπάθεια για την ΠΓΔΜ.

Γεωργία

Από τη μικρή σκηνή ξεκινά και η Tamar από τη Γεωργία. Η πολυνίκης του θεσμού όπως θα δείτε δεν έρχεται καθόλου αδιάφορη στο Μινσκ και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι μπορεί να πάρει το βραβείο για τέταρτη φορά. Σε μία λεωφόρο γεμάτο κίνηση μας μεταφέρει το σκηνικό. Στο φόντο βλέπουμε το στίχο του τραγουδιού Just Step On Your Way. Η κάμερα περιστρέφεται γύρω από την Tamar. Φωνητικά και σκηνικά είναι πολύ άνετη και σίγουρα θα βρεθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ιρλανδία

Η πιο πολύχρωμη εμφάνιση με διαφορά είναι η εμφάνιση του Taylor για την Ιρλανδία. Μαζί με τον Taylor βλέπουμε στη σκηνή και δύο χορεύτριες με αστραφτερή ενδυμασία, τελείως εντός του κλίματος του τραγουδιού. Μια ρετρό εμφάνιση, όπως και στο βίντεο κλιπ και ένα τραγούδι που είτε θα λατρέψεις είτε θα μισήσεις.

Αλβανία

Ένα αστέρι πέφτει και η σκηνή γίνεται ροζ! Η Efi εμφανίζεται μόνη της, ερμηνεύει αρκετά καλά το τραγούδι της, κάνοντας απλά κάποιες χορευτικές κινήσεις. Στο φόντο εκτός από το ροζ χρώμα, διακρίνουμε καρδιές και κάποιες φιγούρες cartoon.

Λευκορωσία

Υπερπαραγωγή για τη διοργανώτρια Λευκορωσία που θέλει να εντυπωσιάσει και το καταφέρνει. Τι δεν θα δείτε στα 3 λεπτά του τραγουδιού του Daniel. Ο Daniel ξεκινά στο κέντρο της σκηνής μόνος, ενώ στην πορεία εμφανίζονται και δύο χορευτές. Μπλε φως στην αρχή. Στη συνέχεια ο Daniel μαζί με τέσσερις πλέον χορευτές τραγουδά το δεύτερο κουπλέ από έναν καναπέ, ενώ στο ρεφρέν μεταφερόμαστε σε ένα γήπεδο μπάσκετ. Πριν το τελευταίο ρεφρέν εμφανίζεται ένας ποδηλάτης που κάνει διάφορες φιγούρες, ενώ το τραγούδι τελειώνει με δύο βάρκες να “αράζουν” στη σκηνή. Λέτε να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει η Λευκορωσία;

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις του 160υ Διαγωνισμού της Παιδικής Eurovision. Εμείς από 22 Νοεμβρίου θα σας μεταφέρουμε ζωντανά από το Μινσκ όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *