Junior Eurovision 2018: Σήμερα η τελετή υποδοχής και η ανακοίνωση της σειράς εμφάνισης

Οι20 αποστολές των χωρών, που συμμετέχουν στη Junior Eurovision 2018, έφθασαν στο Μινσκ και σε λίγες ώρες ανοίγει αυλαία η φετινή διοργάνωση, με την τελετή υποδοχής, αλλά και την ανακοίνωση της σειράς εμφάνισης.

Ο 16ος Διαγωνισμός της Παιδικής Eurovision παίρνει σάρκα και οστά και με επίκεντρο το Μινσκ της Λευκορωσίας και την Minsk Arena, η τρέχουσα εβδομάδα είναι αφιερωμένη στα παιδιά που θα εκπροσωπήσουν τις χώρες τους, προσπαθώντας να φέρουν την νίκη στην πατρίδα τους.

Στις 16.00 ώρα Ελλάδος, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την τελετή υποδοχής στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μινσκ, BelExpo, με παρουσιαστές τους  Denis Dudinsky και Anna Kviloria. Αφού ολοκληρωθεί η τελετή, μέσα στο BelExpo, κατόπιν κληρώσεως θα καθοριστεί η σειρά εμφάνισης, για αυτόν που θα ανοίξει και θα κλείσει τον διαγωνισμό, αλλά και για τη διοργανώτρια Λευκορωσία. Στη συνέχεια η EBU μαζί με τους διοργανωτές θα καθορίσουν την σειρά εμφάνισης των υπολοίπων χωρών, λαμβάνοντας υπόψιν τους την εναλλαγή των τραγουδιών με βάση το είδος και το στυλ τους, ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατόν τηλεοπτικό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την τελετή υποδοχής στο παρακάτω βίντεο, ζωντανά, μετά τις 16.00:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα της Junior Eurovision 2018. Από τις 22 Νοεμβρίου το EurovisionFun με συνεχείς ανταποκρίσεις μας ζωντανά από το Μινσκ, θα σας μεταφέρει όλο τον παλμό του φετινού διαγωνισμού.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *