Junior Eurovision 2018: Ψηφίστε τον μεγάλο νικητή!

Ονικητής της Junior Eurovision 2018 θα προκύψει από το συνδυασμό της ψηφοφορίας των κριτικών επιτροπών των 20 χωρών που λαμβάνουν μέρος και από την online ψηφοφορία του κοινού που μόλις ξεκίνησε!

Η ψηφοφορία των 20 κριτικών επιτροπών θα καθορισθεί αύριο το απόγευμα κατά τη διάρκεια της jury rehearsal και θα γνωστοποιηθεί κατά τη διάρκεια του live show της Κυριακής. Η online ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση ξεκίνησε ήδη και διαρκεί μέχρι και την έναρξη της Junior Eurovision την Κυριακή στις 17.00 ώρα Ελλάδας. Η δεύτερη φάση θα διαρκέσει 15 λεπτά κατά τη διάρκεια του live show του διαγωνισμού, με το που δούμε την εμφάνιση και της τελευταίας διαγωνιζόμενης χώρας.

Μπορούμε να ψηφίσουμε από όλες τις χώρες, όχι μόνο από αυτές που λαμβάνουν μέρος. Μπορούμε δηλαδή να ψηφίσουμε και από την Ελλάδα. Για να ψηφίσει κάποιος αρκεί να ακολουθήσετε το παρακάτω link, να δείτε ένα μικρό recap των συμμετοχών (υπάρχει η δυνατότητα μετά να δείτε και μεγαλύτερα κλιπ του ενός λεπτός για κάθε χώρα) και στη συνέχεια να ψηφίσετε από τρία μέχρι πέντε τραγούδια.

Κάθε χώρα θα λάβει τις αντίστοιχες ψήφους, με βάση το συνολικό ποσοστό των ψήφων που έλαβε, σε ένα σύνολο 1.160 βαθμών (τόσες ψήφους θα δώσουν και οι κριτικές επιτροπές), πχ αν μία συμμετοχή έλαβε το 20% της  online ψηφοφορίας, θα πάρει στο βαθμολογικό πίνακα το 20% των 1.160 βαθμών, δηλαδή 232.

Για να ψηφίσετε κάντε κλικ ΕΔΩ

Ποια τραγούδια θα ψηφίσετε εσείς; Ποιος θα είναι ο τελικός νικητής της Junior Eurovision 2018;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *