Junior Eurovision 2019: Η Πολωνία ενδιαφέρεται να διοργανώσει το διαγωνισμό αλλά όχι στην Βαρσοβία

Αμέσως μετά τη νίκη της Roksana Węgiel στην Junior Eurovision 2018, η πολωνική δημόσια τηλεόραση (TVP) δια στόματος του γενικού διευθυντή της,  Jacek Kurski, δήλωσε πως θα υποβάλλει υποψηφιότητα για να διοργανώσει τον επόμενο διαγωνισμό. Ο επικεφαλής της TVP μάλιστα το πήγε και λίγο παραπέρα, ξεκαθαρίζοντας ότι εφόσον η EBU τους δώσει την επόμενη διοργάνωση της Junior Eurovision, τότε αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί στην Βαρσοβία, αλλά σε μία άλλη πόλη εξαιτίας της έλλειψης κατάλληλης αρένας, στην πρωτεύουσα της χώρας.

Το TVP είναι έτοιμο να διοργανώσει τον διαγωνισμό της Junior Eurovision 2019. Θέλουμε φυσικά την έγκριση της EBU για αυτό, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι και θα καταθέσουμε υποψηφιότητα για αυτό.

Ο  Jacek Kurski ήταν επίσης ικανοποιημένος για την απευθείας ανάθεσης της TVP στην Roksana Wegiel που ήταν ήδη ένα πολύ μεγάλο όνομα στη χώρα της, κάτι που φυσικά βοήθησε στην online ψηφοφορία, όπως είχαμε εξάλλου γράψει από την αρχή εδώ στο EurovisionFun.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις του γενικού διευθυντή της TVP και εφόσον η EBU αναθέσει την διοργάνωση του επόμενου διαγωνισμού στην Πολωνία, η Κρακοβία φαίνεται να παίρνει το προβάδισμα για τη φιλοξενία της Junior Eurovision 2019.

πηγή: Wirtualne Media

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *