X Factor UK: Προκρίθηκε για το 4ο Live ο Brendan Murray

Σεαντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, όπου ο Brendan Murray, βρέθηκε στο bottom3 της ψηφοφορίας και λίγο έλειψε να αποχωρήσει από το talent show, αυτή τη φορά δεν κινδύνευσε καθόλου και προκρίθηκε απευθείας στο 4ο Live του X Factor UK.

Διπλή αποχώρηση είχαμε και αυτή την εβδομάδα στο βρετανικό X Factor. Αμέσως μετά το τέλος του live του Σαββάτου ξεκίνησε η ψηφοφορία του κοινού η οποία σταμάτησε 30 λεπτά πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στο δεύτερο μέρος του σόου την Κυριακή. Ο υποψήφιος που έλαβε τις λιγότερες ψήφους έπρεπε να αποχωρήσει αμέσως, ενώ οι δύο επόμενοι διαγωνιζόμενοι με τις λιγότερες ψήφους είχαν μία ακόμα ευκαιρία να παραμείνουν.

Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα ο Brendan Murray να βρέθηκε κυριολεκτικά στην πόρτα της εξόδου του X Factor, αυτή τη φορά είχε ένα σχετικά ήρεμο σαββατοκύριακο, αφού το γεγονός ότι δεν ήταν στους τρεις τελευταίους της ψηφοφορίας του κοινού, σήμαινε ότι αυτομάτως προκρίνεται για το επόμενο Live.

O νεαρός τραγουδιστής επέλεξε να ερμηνεύσει αυτή την εβδομάδα το Youngblood των 5 seconds of Summer. Ο εκπρόσωπος της Ιρλανδίας στη Eurovision 2017, έλαβε πολύ θετικά σχόλια για την εμφάνιση του και την πρόοδο σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Από το talent show αποχώρησαν οι United Vibe και η Molly Scott. Πλέον δέκα μόνο συμμετέχοντες έχουν απομείνει στο show. To θέμα των τραγουδιών του επόμενου live είναι soundtracks από ταινίες.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *