Αύριο το πρώτο συμβούλιο της ΕΡΤ για την Eurovision 2019

Αύριο το πρώτο συμβούλιο της ΕΡΤ για την Eurovision 2019! Τι έχουν στο πλάνο τους για τον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision; Ποιον καλλιτέχνη έχουν στις κορυφαίες προτιμήσεις τους;

Αύριο το πρώτο συμβούλιο της ΕΡΤ για την Eurovision 2019

 

Από ο,τι φαίνεται όλα αυτά τα ερωτήματα θα βρουν τις απαντήσεις τους στην αυριανή συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου! Πιο συγκεκριμένα, αύριο πρόκειται να πέσουν στο τραπέζι ιδέες και προτάσεις όπως το όνομα του επόμενου καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision, όσο και το είδος του τραγουδιού που θα επιλεχθεί.

Τα πρώτα δημοσιεύματα

Πολλά από τα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου θέλουν το κρατικό μας κανάλι να προτιμά ένα διαφορετικό μουσικό στυλ για τον επόμενο διαγωνισμό της Eurovision. Συμπληρώνεται πως ανάμεσα στου πρώτους στόχους της ΕΡΤ βρίσκεται και η Τάμτα, την οποία από ο,τ φαίνεται διεκδικούν τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος. Όσον αφορά την Καλομοίρα και την υποτιθέμενη συμμετοχή της στον διαγωνισμό, ανώτερο στέλεχος της ΕΡΤ διέψευσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό.

Ο Νίκος Γκάνος στην κορυφή τον προτιμήσεων τους

Αποφασισμένη να σπάσει την άκρως καθοδική πορεία της χώρας μας στον διαγωνισμό φαίνεται να είναι η ΕΡΤ. Σήμερα το πρωί λοιπόν πηγές που δεν επιβεβαιώθηκαν αναφέρουν πως ο αγαπημένος τραγουδιστής, Νίκος Γκάνος, είχε ραντεβού με το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό μας φορέα. Κεντρικό θέμα στην συνάντηση τους αυτή προφανώς και θα ήταν το ενδεχόμενο εκπροσώπησης μας στην Eurovision 2019. Ωστόσο η είδηση αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από καμία από τις δύο πλευρές.

Αύριο το πρώτο συμβούλιο της ΕΡΤ για την Eurovision 2019

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *