Κύπρος: “Η συμμετοχή για τη Eurovision 2019 έχει ήδη ηχογραφηθεί”

Σύμφωνα με την σημερινή εκπομπή (19/11) του ALPHA Κύπρου, Με Αγάπη Χριστιάνα, η συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision 2019 έχει ήδη ηχογραφηθεί.

Φαίνεται πως το σήριαλ Κύπρος και Eurovision 2019 θα λήξει πολύ σύντομα. Το πάνελ της εκπομπής, Με Αγάπη Χριστιάνα, αποκάλυψε πριν από λίγο ότι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision έχει ήδη ηχογραφηθεί και μάλιστα το έχουν ακούσει. Σχολιάζοντας το, είπαν ότι είναι ένα πολύ ωραίο τραγούδι, ακόμα καλύτερο και από το Fuego.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, την Πέμπτη 22/11 μεταβαίνει και πάλι στην Κύπρο, ο Alex Papaconstantinou μαζί με τον άνθρωπο που βοήθησε προκειμένου να αλλάξει η τύχη του ΡΙΚ στο διαγωνισμό, Christer Bjorkman, για να διευθετήσουν ίσως τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Η εκπομπή δεν αποκάλυψε τον καλλιτέχνη που θα σηκώσει το βάρος της κυπριακής εκπροσώπησης στο Τελ Αβίβ, αν και αυξάνονται όπως δείχνουν τα τωρινά δεδομένα, αυτή να είναι η Τάμτα.

Το EurovisionFun γνωρίζει τον τίτλο του τραγουδιού, αλλά σεβόμενοι το ΡΙΚ δεν θα αποκαλύψουμε περισσότερα πριν τις επίσημες ανακοινώσεις

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα όσα αφορούν την κυπριακή συμμετοχή στη Eurovision 2019.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *