Άγιος Μαρίνος: Διεθνής καλλιτέχνης στο Τελ Αβίβ

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας RTV του Αγίου Μαρίνου ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει ήδη επιλεγεί διεθνής καλλιτέχνης για να εκπροσωπήσει τη χώρα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2019.

Το τραγούδι του Αγίου Μαρίνου έχει ήδη ηχογραφηθεί

Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός ανακοίνωσε επίσημα ότι ο εκπρόσωπος για το Τελ Αβίβ έχει επιλεγεί. Επιπλέον, ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας, Alessandro Capicchioni, επιβεβαιώνει ότι το τραγούδι  έχει ήδη ηχογραφηθεί.

Σύντομα θα διοργανώσουμε επίσημη συνέντευξη Τύπου στον Άγιο Μαρίνο, όπου θα δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συμμετοχή του RTV. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε για την παραγωγή του τραγουδιού και του βίντεο“.

Μιλώντας για την ανακοίνωση, ο Carlo Romeo, Γενικός Διευθυντής του SMRTV, δηλώνει πολύ σίγουρος για τον επιλεγμένο καλλιτέχνη. Σε μια σημερινή του δήλωση τον περιγράφει ως έναν υπέροχο διεθνή καλλιτέχνη.

Φέτος έχουμε δουλέψει σκληρά σε αρκετές προτάσεις, καθώς ο διαγωνισμός στο Ισραήλ είναι σημαντικός για εμάς για πολλούς λόγους. Τελικά επιλέξαμε το καλύτερο πρότζεκτ, πλήρως υποστηριζόμενο και εγκεκριμένο από έναν υπέροχο διεθνή καλλιτέχνη. Νομίζω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συμμετοχή. Καλή τύχη σε όλους τους φίλους και τους συναδέλφους μας που συμμετέχουν σε μια τόσο σημαντική τηλεοπτική εκδήλωση, μια παγκόσμια εκδήλωση που βασίζεται σε ένα χαρούμενο συνδυασμό μουσικής και διαλόγου, θεάματος και φιλίας.

Με αυτήν την απευθείας ανάθεση μάλλον αυτό είναι το τέλος για το 1in360, όπως είπαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας.

Μια επίσημη Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες, όπου ο επιλεγμένος καλλιτέχνης θα αποκαλυφθεί δημόσια.

Ο Άγιος Μαρίνος στη Eurovision 2018

Ο Άγιος Μαρίνος παρουσίασε μία από τις πιο συναρπαστικές ιδέες για την επιλογή του, το 1in360, με καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και συμμετοχές σε workshop με τη βοήθεια της Zoe Straub (Αυστρία 2016). Η Jessika με την Jenifer Brening εκπροσώπησαν το κρατίδιο στη Λισαβόνα. Παρά το μήνυμα κατά του bullying και τα ρομπότ, το Who We Are έφτασε μόλις στη 17η θέση του δεύτερου ημιτελικού, αποτυγχάνοντας έτσι να εξασφαλίσει μια θέση στον μεγάλο τελικό.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *