Αλβανία: Η σειρά εμφάνισης του Festivali i Këngës 2018

Πατροπαράδοτα ο πρώτος εθνικός τελικός της σεζόν είναι το Festivali i Këngës στην Αλβανία. Η δημόσια τηλεόραση της χώρας, RTSH, ανακοίνωσε χθες την σειρά εμφάνισης των υποψηφίων στην πρώτη βραδιά του διαγωνιστικού φεστιβάλ, ο νικητής του οποίου θα εκπροσωπήσει την Αλβανία στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Φέτος, οι διοργανωτές αποφάσισαν να προβούν σε μία σειρά αλλαγών προκειμένου να κάνουν το Festivali i Këngës πιο ενδιαφέρον. Μια από τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν είναι ότι δεν θα υπάρχουν ημιτελικοί. Στις τρεις ημέρες που διαρκεί ο διαγωνισμός θα βλέπουμε και τους 22 φιναλίστ να ερμηνεύουν τις συμμετοχές τους.

Την πρώτη βραδιά οι υποψήφιοι θα διαγωνισθούν με την συνοδεία της συμφωνικής ορχήστρας της RTSH. Την δεύτερη βραδιά θα πρέπει να παρουσιάσουν τις συμμετοχές τους έτσι ακριβώς όπως σκοπεύουν να εμφανισθούν και στην σκηνή της Eurovision, με την μουσική playback αυτή τη φορά και την τρίτη βραδιά στις 22 Δεκεμβρίου θα έχουμε την ανάδειξη του νικητή, από μια ειδική κριτική επιτροπή.

Η σειρά εμφάνισης στην πρώτη βραδιά θα είναι ως εξής:

1. Bojken Lako
2. Alar Band
3. Lidia Lufi
4. Kujtim Prodani
5. Gjergj Leka
6. Dilan Reka
7. Mirud
8. Soni Malaj
9. Jonida Maliqi
10. Elton Deda
11. Elona Islamaj
12. Klodiana Vata
13. Klint Çollaku
14. Artemisa Mithi dhe Febi Shkurti
15. Kelly
16. Bruno Pollogati
17. Marko Strazimiri dhe Imbro
18. Lorela Sejdini
19. Eliza Hoxha
20. Eranda Libohova
21. Aurel Thëllimi
22. Orgesa Zaimi

Αποσπάσματα των τραγουδιών θα δημοσιευθούν από την RTSH καθώς πλησιάζουμε στις ημερομηνίες διεξαγωγής του Festivali i Këngës, ενώ ολόκληρα τα τραγούδια θα τα ακούσουμε την πρώτη βραδιά του φεστιβάλ.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα σχετικά με τον πρώτο εθνικό τελικό της χρονιάς, το Festivali i Këngës

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *