Γαλλία: Η κριτική επιτροπή του Destination Eurovision 2019

Ο σταθμός France 2 αποκάλυψε την κριτική επιτροπή για το Destination Eurovision 2019. Όπως και το 2018, τρεις ειδικοί θα λάβουν μέρος στο πάνελ για να σχολιάσουν τις υποψήφιες συμμετοχές του γαλλικού εθνικού τελικού. Τα τρία μέλη θα είναι η Vitaa, ο André Manoukian και ο Christophe Willem.

Vitaa

Το πρώτο από τα τρία μέλη της ομάδας είναι η Vitaa. Η 35χρονη τραγουδίστρια (πραγματικό όνομα Charlotte Gonin), έχει πουλήσει πάνω από 1,4 εκατομμύρια δίσκους στην καριέρα της. Το μεγαλύτερο hit της ήταν το 2013, όταν κυκλοφόρησε το Game Over μαζί με τον Maître Gims. Μαζί του έγραψε επίσης το τραγούδι του Louka για το Destination Eurovision πέρυσι.

André Manoukian

Ο André Manoukian είναι βετεράνος σχολιαστής σε διαγωνισμούς τραγουδιού. Ο 57χρονος τζαζ τραγουδιστής  έχει διατελέσει κριτής του Nouvelle Star εδώ και αρκετά χρόνια. Το 2018 ήταν ένας από τους σχολιαστές της Γαλλίας κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στη Λισαβόνα.

Christophe Willem

Ο μόνος από τους τρεις κριτές που θα επιστρέψει μετά από το περσινό Destination Eurovision είναι ο Christophe Willem. Τόσο ο Amir όσο και η Isabelle Boulay δεν θα επιστρέψουν το επόμενο έτος. Ο 35χρονος τραγουδιστής σχολίασε τα ημιτελικά της Eurovision μαζί με τον André Manoukian πέρυσι. Είναι επίσης κριτής στο X Factor, αφού ο ίδιος κέρδισε στο Nouvelle Star πριν από αρκετά χρόνια.

Ο France 2 εισήγαγε το Destination Eurovision ως εθνικό τους τελικό στα τέλη του 2017. Με τρία shows που ήταν κυρίως μαγνητοσκοπημένα, οι Γάλλοι επέλεξαν τελικά τους Madame Monsieur και το Mercy για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στη Λισαβόνα.

Η επιστροφή του show επιβεβαιώθηκε σύντομα μετά τη Λισαβόνα, με τον France 2 να μεταδίδει ζωντανά όλες τις εκπομπές το 2019. Θα είναι επίσης η πρώτη φορά στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision όπου ο Steven Clérima θα είναι επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Γαλλίας. Ο οικοδεσπότης του Destination Eurovision θα είναι επίσης ο ίδιος, καθώς ο δημοφιλής τραγουδιστής Garou θα έχει και πάλι την τιμή να φιλοξενήσει την εκπομπή.

Πηγή: escxtra

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *