Ελλάδα: Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου υπεύθυνος για την επιλογή της συμμετοχής μας

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητα στην εφημερίδα RealLife, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου θα αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2019.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ομάδα εργασίας που θα αναλάβει να φέρεις εις πέρας το project Eurovision για λογαριασμό της ΕΡΤ. Σε αυτή την ομάδα επιτελικό ρόλο θα έχει ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, που είναι και μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας.

Η ΕΡΤ δεν έχει αποφασίσει ακόμα την μέθοδο που θα ακολουθήσει για την επιλογή της συμμετοχής μας στο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί τον προσεχή Μάιο στο Τελ Αβίβ, αφού όμως μας ανάφερε η διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης, Μαρία Κουφοπούλου, αυτό θα το αποφασίσει η ομάδα εργασίας που θα συσταθεί.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ήταν ο συνθέτης της μουσικής που χρησιμοποιήθηκε στην έναρξη του διαγωνισμού, όταν αυτός πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ενώ είχε και συμβουλευτικό ρόλο στην ελληνική συμμετοχή το 2011 με τον Λούκα Γιώρκα.

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] παρέμεινε και στο νέο Δ.Σ. της ΕΡΤ, ήταν αυτός που είχε αναλάβει υπεύθυνος του project Eurovision για την φετινή μ…. Ήταν αυτός που προέδρευε της επιτροπής έργου που είχε […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *