Ελλάδα: Τις επόμενες ημέρες ανακοινώνεται η ομάδα εργασίας για την Eurovision 2019

Ενώ όλες οι χώρες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς την προετοιμασία τους για την επιλογή της συμμετοχής τους στη Eurovision 2019, στην ΕΡΤ όσο αφορά το συγκεκριμένο θέμα φαίνεται πως επικρατεί σιγήν ιχθύος. Είναι όμως έτσι ή και η ελληνική δημόσια τηλεόραση οργανώνεται;

Σε επικοινωνία που είχαμε με την διευθύντρια διεθνών σχέσεων της ΕΡΤ και υπεύθυνη του project Eurovision, κα Μαρία Κουφοπούλου, μας είπε ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουμε την ανακοίνωση της επιτροπής εργασίας που θα αναλάβει την ανάδειξη της συμμετοχής και του εκπροσώπου μας στον επόμενο διαγωνισμό.

Ελπίζω τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί η Επιτροπή που θα αναλάβει το εγχείρημα της Γιουροβίζιον έως την υπόδειξη του καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει. Με αυτό εννοώ ότι έχει προταθεί σε κάποια άτομα να είναι μέλη της Επιτροπής και περιμένουμε την απάντησή τους.

Όπως ήταν εύλογο η επόμενη ερώτηση μας ήταν αν η ΕΡΤ θα επιλέξει την ανάδειξη του εκπροσώπου μας μέσω απευθείας ανάθεσης ή μέσω εθνικού τελικού. Όπως φαίνεται και από την απάντηση της κα Κουφοπούλου, θα πρέπει να έχουμε λίγη υπομονή ακόμα, αφού δεν έχει αποφασισθεί ακόμα ο τρόπος επιλογής της συμμετοχής μας.

Η Επιτροπή θα δει όλα αυτά τα ζητήματα. και θα ανακοινωθεί ο τρόπος.

Σύντομα λοιπόν θα έχουμε τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις της ΕΡΤ για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2019. Πως θα επιθυμούσατε να επιλεγεί η συμμετοχή μας; Με απευθείας ανάθεση ή εθνικό τελικό;

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *