Ισπανία: Απρόθυμη να εκπροσωπήσει τη χώρα της, το φαβορί για νίκη στο Eurovision Gala

Από την προηγούμενη εβδομάδα όταν και ολοκληρώθηκε ο τελικός του ΟΤ 2018, η ισπανική δημόσια τηλεόραση έδωσε στη δημοσιότητα τα 17 υποψήφια τραγούδια για το Eurovision Gala, αυτό που ξεχώρισε και προηγείται της ψηφοφορίας, αλλά και των προβολών στο YouTube σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, είναι το Muérdeme της María. Το ζήτημα όμως που έχει προκύψει, είναι ότι τόσο εντός της μουσικής ακαδημίας, αλλά και στη συνέχεια η María, έχει κάνει δηλώσεις που δείχνουν ότι αφενός δεν την ενδιαφέρει ο διαγωνισμός και αφετέρου ούτε το τραγούδι με το οποίο διαγωνίζεται είναι κάτι που την εκφράζει.

Ατυχής επιλογή το Ισραήλ

Σε μια συζήτηση την περασμένη εβδομάδα στην ακαδημία, οι σπουδαστές συζητούσαν για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και το ενδεχόμενο να είναι αυτοί που θα εκπροσωπήσουν την Ισπανία στο Τελ Αβίβ. Η Alba δεν δίστασε να εκφράσει την άποψη ότι δεν θα επιθυμούσε να ταξιδέψει στο Ισραήλ, αφού θεωρεί πως είναι μία μη ασφαλής χώρα. Η María μάλιστα συμφώνησε με την άποψη της Alba, λέγοντας πως είναι ατυχής η επιλογή του Ισραήλ ως διοργανώτρια χώρα, αγνοώντας παντελώς, ότι το Ισραήλ δεν επιλέχθηκε, αλλά κέρδισε το δικαίωμα να διοργανώσει τον επόμενο διαγωνισμό, μετά την νίκη της Netta στον πρόσφατο διαγωνισμό στη Λισαβόνα.

Δεν την εκφράζει το τραγούδι

Σε συνέντευξη της στα τοπικά μέσα πριν την ανακοίνωση των υποψήφιων τραγουδιών, η María είχε δηλώσει πως αν περνούσε από το χέρι της θα επέλεγε ένα ρεγκετόν τραγούδι και όχι κάτι τόσο λάτιν και εμπορικό. Επίσης είχε παραδεχθεί ότι υπάρχουν διαγωνιζόμενοι στο ΟΤ 2018, που αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερο ενθουσιασμό το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στην Eurovision, από ότι η ίδια.

Μια φεμινίστρια στην Eurovision;

Ακόμα όμως και αν καταφέρει να κερδίσει τελικά στο Eurovision Gala και είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στον διαγωνισμό στο Τελ Αβίβ, δεν είναι λίγοι αυτοί που υπενθυμίζουν σε όλους τον δύσκολο χαρακτήρα που έδειξε μέσα στο παιχνίδι. Χαρακτήρας που σε άλλους άρεσε, άλλοι όμως μίσησαν.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν ήταν λίγες οι φορές που ήρθε αντιμέτωπη με την παραγωγή, τους κριτές και τους καθηγητές της, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί αρνητικά και σε σημαντικούς Ισπανούς δημιουργούς και τραγουδιστές, όταν κλήθηκε να ερμηνεύσει τραγούδια τους στο talent show.

Παρακάτω ακούστε το απόσπασμα από το υποψήφιο τραγούδι της María στο Eurovision Gala:

Πιστεύετε ότι το Muérdeme θα είναι η συμμετοχή της Ισπανίας στη Eurovision 2019;

πηγή: cope.es

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *