Ισπανία: Διέρρευσε απόσπασμα από το τραγούδι του Famous;

Εδώ και λίγες ώρες, στα ισπανικά μέσα έχει γίνει είδηση σχετικά με το αν έχει διαρρεύσει απόσπασμα από το τραγούδι του Famous – με τίτλο No puedo más, ενός από τους φιναλίστ του Operacion Triunfo 2018 και φαβορί για την εκπροσώπηση της χώρας του στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision.

Οι τηλεθεατές έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν το τι συμβαίνει στο σπίτι του Operacion Triunfo 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, και κατά την διάρκεια προβών του Famous, χρήστες του διαδικτύου κατάφεραν να απομονώσουν, με ειδικό φιλτράρισμα, απόσπασμα του τραγουδιού που έπαιζε από πίσω.

https://twitter.com/hgomma_/status/1073334528691843072

Αν και το απόσπασμα είναι πολύ μικρό, δεν είναι λίγοι αυτοί που προσπάθησαν να καταλάβουν ποιος είναι ο συνθέτης του τραγουδιού. Όπως γράφουν κάποιοι χρήστες, η φωνή αυτή δεν ανήκει σε άλλον εκτός από τον δημοφιλή τραγουδιστή Leroy Sánchez, αν και δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι οι σπουδαστές θα ηχογραφήσουν τα υποψήφια τραγούδια τους την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, ενώ θα δημοσιοποιηθούν ενός λεπτού αποσπάσματα μετά το πέρας του τελικού του Operacion Triunfo στις 19 Δεκεμβρίου, όπου και το κοινό θα έχει στην διάθεσή του 2 εβδομάδες να ψηφίσει το αγαπημένο του.

Πηγή: telezine.es/Εικόνα: rtve.es

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *