Ισπανία: Τα αποτελέσματα στο #Gala11 του OT 2018

Δύο μόλις εβδομάδες απομένουν μέχρι τον τελικό του OT 2018 και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, που δεν θα είναι απαραίτητα και ο εκπρόσωπος της Ισπανίας στη Eurovision 2019, αφού για αυτό θα πραγματοποιηθεί ένα ειδικό Gala, μετά τον τελικό πιθανότατα τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου.

Η αποχώρηση

Οι δύο προτεινόμενοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν η Marta και η Sabela. Η Marta που είναι προτεινόμενη εδώ και πολλές εβδομάδες συνεχόμενα, αποφάσισε να ερμηνεύσει το One More Time του George Michael, ενώ η Sabela επέλεξε το El cuarto de Tula. Νικήτρια της ψηφοφορίας με 64% ήταν η Sabela και έτσι η Marta αφού κατάφερε να σωθεί από πολλές ψηφοφορίες αποχώρησης, χθες το βράδυ εγκατέλειψε την ακαδημία.

Οι υπόλοιπες εμφανίσεις

Οι εμφανίσεις της χθεσινής βραδιάς ήταν οι εξής:

Καλεσμένος στο χθεσινό Gala ήταν ο Alfred, φιναλίστ του OT 2017 και ένας εκ των δύο ερμηνευτών του Tu Cancion, της φετινής ισπανικής συμμετοχής στο διαγωνισμό της Eurovision. Ο Alfred παρουσίασε το νέο του single, με τίτλο La tierra hasta marte (από τη Γη στον Άρη). Το κοινό του επιφύλαξε πολύ θερμή υποδοχή.

Τα αποτελέσματα

Εκτός από την αποχώρηση της Marta η χθεσινή βραδιά ήταν πολύ σημαντική γιατί δόθηκαν τα δύο πρώτα εισιτήρια του τελικού. Η κριτική επιτροπή αποφάσισε να στείλει απευθείας στον τελικό του OT 2018, την Natalia, ενώ οι καθηγητές της ακαδημίας επέλεξαν τον Famous. Οι δύο αυτοί σπουδαστές ουσιαστικά έχουν εξασφαλισμένη την παραμονή τους στην ακαδημία και δεν κινδυνεύουν να αποχωρήσουν στο επόμενο Gala. Οι υπόλοιποι τέσσερις σπουδαστές (Julia, Sabela, Miki και Alba) θα πρέπει να παλέψουν για την παραμονή τους. Ένας εξ αυτών θα διασωθεί από την κριτική επιτροπή στο επόμενο Gala, ενώ το κοινό θα προστατέψει ακόμη δύο. Αυτός που θα λάβει τις λιγότερες ψήφους θα αποχωρήσει, αφήνοντας πέντε μόνο σπουδαστές για τον τελικό του OT 2018.

Δείτε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Gala 11 του OT 2018:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα της επιλογής της ισπανικής συμμετοχής στη Eurovision 2019!

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *