Ισπανία: Τα αποτελέσματα του ημιτελικού του OT 2018 – Αυτοί είναι οι φιναλίστ

Μια εβδομάδα έμεινε προτού ολοκληρωθεί το OT 2018, αφού την επόμενη Τετάρτη θα έχουμε τον τελικό του talent show. Χθες βράδυ τρεις ακόμη σπουδαστές προκρίθηκαν για τον τελικό, ενώ είχαμε και την τελευταία αποχώρηση.

Η Natalia και ο Famous είχαν μια ήσυχη διαγωνιστική βραδιά αφού είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση τους στον τελικό από τον προηγούμενο Gala. Οι τέσσερις υπόλοιποι σπουδαστές έδωσαν την μάχη τους, για να κερδίσουν το ένα από τα εναπομείναντα τρία εισιτήρια που οδηγούσαν στον τελικό της επόμενης εβδομάδας.

Οι εμφανίσεις στο 12ο Gala

Τα αποτελέσματα

Αρχικά η κριτική επιτροπή επέλεξε έναν από τους τέσσερις σπουδαστές προκειμένου να περάσει στον τελικό χωρίς να τεθεί στη διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού. Αυτή ήταν η Alba Reche η οποία έγινε η τρίτη φιναλίστ, μετά τους Natalia και Famous. Το τηλεοπτικό κοινό στη συνέχεια αποφάσισε με ποσοστά 43% και 37% αντίστοιχα να σώσει τους Sabela και Julia. Έτσι, ο Miki με 20% μόνο είναι ο τελευταίος σπουδαστής που αποχωρεί πριν από τον τελικό του OT 2018 που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο νικητής του OT 2018 δεν σημαίνει ότι θα είναι και ο εκπρόσωπος της Ισπανίας στη Eurovision 2019, αφού αυτός θα επιλεγεί στο Eurovision Gala μέσα στον Ιανουάριο. Ήδη, τα υποψήφια τραγούδια έχουν ανακοινωθεί.

Δείτε παρακάτω τις καλύτερες στιγμές του 12ου Gala:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *