Ισραήλ: Η Dana International επιβεβαιώνει την παρουσία της στη Eurovision 2019

H Dana International παρευρέθηκε σε φιλανθρωπική εβραϊκή εκδήλωση, όπου μίλησε για όλα, μα κυρίως για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Ανάμεσα στις ερωτήσεις που της απευθύνθηκαν ήταν και αν θα τραγουδήσει στην Eurovision 2019, που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ.

Eurovision στο Ισραήλ χωρίς Dana International φυσικά δεν γίνεται. Η διάσημη τρανσέξουαλ τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι θα τραγουδήσει κατά τη διάρκεια του επόμενου διαγωνισμού, χωρίς όμως να διευκρινίσει, αν αυτό θα γίνει σε κάποιο από τους δύο ημιτελικούς ή τον τελικό ή στο Eurovillage.

Η Dana International υπερασπίστηκε της απόφασης να πραγματοποιηθεί η Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ και όχι στην Ιερουσαλήμ. Υπενθύμισε στο ακροατήριο ότι το 1998 όταν αυτή κέρδισε στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο διαγωνισμός διεξάγονταν στο Μπέρμιγχαμ και όχι στο Λονδίνο, όπως και ότι η Ιερουσαλήμ έχει φιλοξενήσει ήδη δύο φορές τον διαγωνισμό.

Απέρριψε την ιδέα της ενασχόλησης με την πολιτική, αφού θεωρεί όλους τους πολιτικούς ψεύτες, ενώ υποστήριξε σθεναρά την εικόνα ενός μοντέρνου Ισραήλ που δεν αποτελείται μόνο από υπερορθόδοξους Εβραίους, αλλά υπάρχει και η LGBT κοινότητα και προοδευτικοί άνθρωποι που αξίζει να προβάλλονται.

Τελειώνοντας ανέφερε ότι κοιμάται στο διπλό της κρεβάτι με τα δύο της σκυλιά και δεν χωράει κανείς άνδρας, αφού αυτοί συνήθως ροχαλίζουν και δεν τους μπορεί!

πηγή: thejc.com 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *