Ισραήλ: Σε σχήμα διαμαντιού η σκηνή της Eurovision 2019 – Περισσότερες λεπτομέρειες για το εσωτερικό του σταδίου

Οι προετοιμασίες για τη Eurovision 2019, που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο, στο Τελ Αβίβ βαίνουν όλο και με πιο γρήγορους ρυθμούς.

Κάθε εβδομάδα όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη σκηνή της Eurovision 2019, καθώς ο ισραηλινός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός, ΚΑΝ, υποχρεούται βάσει νόμου να δημοσιεύει τις προσφορές του.

Η σκηνή

Όπως ήδη γνωρίζουμε η σκηνή της Eurovision 2019 θα περιλαμβάνει κινούμενα τρίγωνα εμπνευσμένα από το Αστέρι του Δαβίδ. Οι τελευταίες πληροφορίες , κάνουν λόγο για μια σκηνή σε σχήμα διαμαντιού με πασαρέλες, ενώ η χωρητικότητα, των θέσεων για το κοινό που θα θελήσει να παρακολουθήσει από κοντά το Διαγωνισμό αναμένεται στις 7.500 θέσεις, από τις οποίες κάποιες θα βρίσκονται μία ανάσα από τη σκηνή. Το μέγεθος της σκηνής θα είναι περίπου 500 τετραγωνικά μέτρα και ύψος 1,80 μέτρων. Επιπλέον, θα υπάρξει και ένα βάθρο για την τελετή της ψηφοφορίας.

Παρακάτω βλέπετε το σκίτσο της σκηνής, που ανέβασε ο KAN και η EBU, στα social media, πριν από λίγο.

Επιστρέφουν οι LED οθόνες

Οι LED οθόνες επιστρέφουν στη φετινή Eurovision, μετά από ένα χρόνο απουσίας. Συγκεκριμένα, θα υπάρχουν 100 τετραγωνικά μέτρα LED δαπέδου. Περίπου 310 τετραγωνικά μέτρα του πίσω τμήματος της σκηνής θα καλύπτονται από γυαλιστερό μαύρο έλασμα, ενώ δε θα λείπουν φυσικά, οι βιντεοπροβολείς. Επιπροσθέτως, η  κύρια οθόνη στη σκηνή θα είναι 450 τετραγωνικών μέτρων  και θα υπάρχουν και 432 τετραγωνικά μέτρα πλευρικών οθονών.

Τα Catwalk της σκηνής

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η σκηνή θα περιλαμβάνει και παρασαρέλες, 4 στον αριθμό, οι οποίες θα συνδέονται με αυτή μέσω δύο γεφυρών. Ταυτόχρονα, θα υπάρχει και μία ξεχωριστή μετακινούμενη πασαρέλα, η οποία θα χρησιμοποιηθεί μόνο στην τελετή έναρξη των τριών μεγάλων βραδιών, ενώ δε θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια, των εμφανίσεων των χωρών πάνω στη σκηνή.

Οι θέσεις για τους θεατές

Οι  πρώτες αναφορές των ισραηλινών μέσων ενημέρωσης, αναφέρουν πως θα υπάρχουν περίπου 7.000 θέσεις, ωστόσο, δεν θα είναι όλες διαθέσιμες για το ευρύ κοινό. Ο KAN εξακολουθεί να αναζητά το τέλειο σχέδιο για να μεγιστοποιήσει τον αριθμό των θέσεων στον τόπο διοργάνωσης, όπως μπορούμε να μάθουμε από την αίτηση για υποβολή προτάσεων για κερκίδες που δημοσίευσαν πρόσφατα. Στην αίτησή τους ζητούν από κάθε αιτούντα να προτείνει το σχέδιό του για επίτευξη στόχου 7.500 θέσεων, καθώς και μια επιλογή για επιπλέον καθίσματα κοινού σε δύο μπαλκόνια που χρειαζόταν να κατασκευαστούν.

To Green Room

Οι Assi Azar και Lucy Ayoub, θα είναι οι παρουσιαστές, του green room, στο οποίο η καρδιά των διαγωνιζομένων, θα αγωνιά για το αποτέλεσμα. Το ”πράσινο δωμάτιο”, θα βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον κύριο χώρο, το οποίο μάλιστα θα μοιάζει πολύ με αυτό της Eurovision 2013.

Περισσότερες τεχνικές λεπτομέριες για τη φετινή σκηνή μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πηγή: wiwibloggs

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *