Ιταλία: Ο Einar Ortiz νικητής της πρώτης βραδιάς του Sanremo Giovani

Ο Einar Ortiz ήταν ο μεγάλος νικητής της σημερινής πρώτης βραδιάς του Sanremo Giovani με το τραγούδι Centomila Volte. Αυτό σημαίνει ότι είναι και ένας εκ των 24 φιναλίστ του Sanremo 2019, που θα διεξαχθεί τον επόμενο Φεβρουάριο και μέσω αυτού θα προκύψει και ο εκπρόσωπος της Ιταλίας στη Eurovision 2019.

Δώδεκα υποψήφιοι διαγωνίσθηκαν στην πρώτη του Sanremo Giovani με τον Einar να κερδίζει την τριπλή ψηφοφορία, κοινού, ειδικής και τηλεοπτικής επιτροπής. Ο Einar θα πρέπει να παρουσιάσει ένα νέο τραγούδι το Φεβρουάριο στο Teatro Ariston, διαγωνιζόμενος ανάμεσα σε καταξιωμένους Ιταλούς καλλιτέχνες, διεκδικώντας εκτός του “Χρυσού Λέοντα” και την ιταλική εκπροσώπηση στο Τελ Αβίβ.

Δείτε το τραγούδι πoυ χάρισε τη νίκη στον Einar Ortiz:

Τα τραγούδια που συμμετείχαν σήμερα ήταν τα εξής:

Federica Abbate – Finalmente
Andrea Biagioni – Alba piena
Diego Conti – 3 gradi 
Deschema – Cristallo 
Einar Ortiz – Centomila volte 
Fedrix & Flaw – L’impresa
Fosco – 17 Dicembre
Marte Marasco – Nella mia testa
Giulia Mutti – Almeno tre 
Ros – Incendio
Symo – Paura di amare 
Wepro – Stop/Replay

Αύριο βράδυ θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη και τελική βραδιά του Sanremo Giovani και ένας ακόμα καλλιτέχνης θα κερδίσει το εισιτήριο για το Sanremo 2019.

Η είδηση για την επιστροφή των Il Volo στην σκηνή του Φεστιβάλ έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση. Μπορείτε να δείτε ποιοι είναι οι 11 πρώτοι φιναλίστ του Sanremo 2019 στο σχετικό μας άρθρο.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *