Ιταλία – Τα βίντεο κλιπ των υποψηφίων του Sanremo Giovani

Ο σταθμός RAI έδωσε στη δημοσιότητα τα βίντεο των 24 υποψηφίων του Sanremo Giovani. Μπορείτε να δείτε τα βίντεο εδώ (χρειάζεται δημιουργία λογαριασμού).

Οι δύο ζωντανές εκπομπές του Sanremo Giovani θα προηγηθούν από 4 επεισόδια 45 λεπτών. Αυτά θα φιλοξενούνται από τον Luca Barbarossa και οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα τραγούδια και τις ιστορίες πίσω από αυτά.

Σε κάθε εκπομπή (στις 20 και 21 Δεκεμβρίου) θα ανακοινωθεί ένας νικητής, ο οποίος θα μπορεί να διαγωνιστεί στο φεστιβάλ του Sanremo το 2019 τον Φεβρουάριο με ένα νέο τραγούδι. Τις εκπομπές του Sanremo Giovani θα παρουσιάσουν οι Pippo Baudo και Fabio Rovazzi. Η επιλογή των νικητών θα γίνει από την Μουσική Επιτροπή, η οποία θα έχει βάρος 40%, τηνΤηλεοπτική Επιτροπή που ορίζεται από τον Διευθυντή του Rai με βαρύτητα 30% και την τηλεψηφοφορία επίσης με βαρύτητα 30%.

Ποιοι είναι οι φιναλίστ του Sanremo Giovani;

Ανάμεσα στα 24 ονόματα που ξεχωρίζουν είναι  Federica Abbate η οποία ήταν δημιουργός της ιταλικής συμμετοχής στην Eurovision 2016, που ήταν δεύτερο στο Sanremo εκείνης της χρονιάς, Nessun grado di separazione, ο Mahmood , μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες της σύγχρονης ιταλικής μουσικής σκηνής, που έχει ήδη συμμετάσχει στο Nuove Proposte το 2006 αλλά και στο X Factor  το 2012.

Από το X Factor επίσης οι Andrea BiagioniDiego Conti και το ροκ συγκρότημα  Ros , ενώ από το δημοφιλέστατο talent show Amici της Maria De Filippi οι Einar Ortiz , Francesca Miola , Marco Castelluzzo (ως Wepro) και το pop-folk συγκρότημα από τη La Rua , με επικεφαλής τον Daniele Incicco. Συμμετέχει επίσης η πρώην νικήτρια του ιταλικού The Voice Laura Ciriaco .

Ποιοι πιστεύετε ότι θα είναι οι νικητές του Sanremo Giovani;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *