Κύπρος: Με την Τάμτα στην Eurovision 2019 | Η ανακοίνωση του ΡΙΚ

Κύπρος: Με την Τάμτα στην Eurovision 2019 | Όπως εδώ και μερικούς μήνες φημολογείται και όπως πρώτοι καταφέραμε να σας ενημερώσουμε, η Τάμτα και το ΡΙΚ ενώνουν τις δυνάμεις τους και επισήμως συμμετάσχουν με την Κύπρο στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Λίγα λεπτά πριν η κυπριακή δημόσια τηλεόραση επιβεβαίωσε πως η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα συμμετάσχει στην Eurovision 2019 με το Replay, μια δημιουργία του Alex Papaconstantinou.

Η επίσημη ανακοίνωση

Κύπρος: Με την Τάμτα στην Eurovision

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει σε πολύ εκκεντρικές εμφανίσεις στην σκηνή, πράγμα που σίγουρα θα δούμε και στην σκηνή στο Τελ Αβίβ. Την καλλιτεχνική επιμέλεια λοιπόν της σκηνικής εμφάνισης της Τάμτα θα αναλάβει για ακόμα μια φορά η ταλαντούχα Sacha Jean Baptiste, η οποία επιμελήθηκε και την σκηνική εμφάνιση του Fuego της Ελένης Φουρέιρα. Το ΡΙΚ φαίνεται να μένει πιστό στην περσινή συνταγή που οδήγησε την Κύπρο στις κορυφαίες θέσεις του τελικού βαθμολογικού πίνακα.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Κύπρο αλλά και στην Τάμτα που θα την εκπροσωπήσει με το Replay στο Τελ Αβίβ τον Μάιο του 2019!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *