Μαυροβούνιο: Η επιτροπή θα εξετάσει ξανά τις υποβληθείσες συμμετοχές

Μπελάδων συνέχεια στο Μαυροβούνιο! Όπως σας είχαμε ενημερώσει χθες εδώ στο Eurovisionfun, από τα 27 τραγούδια που κατατέθηκαν για το φετινό Montevizija, μόνο 10 πληρούσαν τις προϋποθέσεις που είχε θέσει το δημόσιο κανάλι της χώρας,RTCG. Όμως, όλα φαίνεται να ανατρέπονται και πάλι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ίδιου του σταθμού, λοιπόν, θα εξεταστούν ξανά οι συμμετοχές οι οποίες απερρίφθησαν. Αυτό γιατί υπήρξε λάθος στου όρους της προκήρυξης του διαγωνισμού, σύμφωνα με την οποία η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των συμμετοχών ήταν η 28η Νοεμβρίου.

Έτσι, θα “τρέξει” από την αρχή ολόκληρη η διαδικασία και θα ληφθούν υπόψιν όλες οι συμμετοχές που στάλθηκαν στην επιτροπή του καναλιού. Έγκυρες θα θεωρηθούν όλες οι συμμετοχές που θα έχουν υποβληθεί μέχρι και την ημερομηνία που αναφέραμε παραπάνω. Συμπερασματικά, οι τελικοί διαγωνιζόμενοι πιθανότατα θα αυξηθούν κι’άλλο λόγω του λάθους στο οποίο υπέπεσε η οργανωτική επιτροπή του Montevizija 2019!

Τη βαλκανική χώρα εκπροσώπησε πέρυσι ο Vanja Radovanovic με τη μπαλάντα του Inje. Περιορίστηκε στη 16η θέση του δευτέρου ημιτελικού και έτσι γύρισε νωρίς στη πατρίδα.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *