Μιχάλης Ρακιντζής: “Ή Eurovision είναι μία από τις χίλιες εμφανίσεις που έχω κάνει”

16 χρόνια μετά από την συμμετοχή του Μιχάλη Ρακιντζή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ταλίν, ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκαλύπτει πράγματα τόσο για την επιλογή του να εκπροσωπήσει την Ελλάδα όσο και για το τι συμβαίνει όταν τραγουδάει ακόμη και σήμερα το S.A.G.A.P.O, το τραγούδι με το οποίο εκπροσώπησε την χώρα μας.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής βρέθηκε καλεσμένος στο The2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος ταξίδεψε χρόνια πίσω τον γνωστό καλλιτέχνη κάνοντας του ερωτήσεις για την συμμετοχή του στην eurovision.

-Βιώνεις τον χλευασμό-μια επίθεση- στο S.A.G.A.P.O στην Eurovision γιατί δεν πήγε καλά το τραγούδι, δηλαδή στις πρώτες θέσεις

“Όχι δεν βίωσα κάτι τέτοιο. Θα σου πω τι νιώθω κάθε φορά και καλώ οποιονδήποτε να το δει και live. Το κομμάτι που γίνεται το σώσε μέσα στα live είναι το S.A.G.A.P.O και μετά από 16 χρόνια.

Αυτό (σσ. ο χλευασμός) δημιουργήθηκε για ένα εξάμηνο από διάφορες μεσημεριανές εκπομπές, οι οποίες είχαν και συμφέρον να το κάνουν αυτό, γιατί όσο πιο έτσι σε παρουσιάζουν, τόσο πιο πολύ δημιουργούν την αντιπαλότητα. Από τη μία έπαιρναν αυτοί που γουστάρανε να βρίζουν, από την άλλη έπαιρναν εκείνοι έβριζαν τους άλλους και γινόταν ένα πράγμα που ήταν όλοι ευτυχισμένοι, ξέρεις, αυτό πουλάει. Και είχε και πολλά θέματα η συγκεκριμένη συμμετοχή να πουλήσει. Το καταλάβαινα σαν εμπορικό προϊόν, αλλά σαν Μιχάλης στα live μου και στην επαφή μου με τον κόσμο δεν αντιμετώπισα ποτέ κάτι τέτοιο.

– Εγώ τον Μιχάλη τον Ρακιντζή με τον τρόπο που έχει ζήσει δεν ήθελα να τον δω στην Eurovision.

“Μα να σου πω κάτι. Για εμένα ήταν μια απόφαση στιγμής που την περίμενα από τον εαυτό μου. Και να σου πω κάτι; Τι είναι η Eurovision; Μια βραδιά σε ένα διαφορετικό, πολύ ωραία στημένο περιβάλλον και είναι μία από τις χίλιες συναυλίες που έχω κάνει, μια εμφάνιση. Οι Lordi πως πήγαν τη επόμενη χρονιά; Είμαι ακομπλεξάριστος με τη μουσική. Δεν έχω θέματα. Έχω θέμα στο αν μου αρέσει ένα τραγούδι ή αν δεν μου αρέσει. Αν είναι το ένα είδος ή το άλλο δεν είμαι κομπλεξαρισμένος. Αποδέχομαι όλα τα είδη, την καλή μουσική σε όποιο είδος και αν ερθεί”

Ο Μιχάλης Ρακιντζής στην Eurovision

Ο αγαπημένος eurostar εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2002 στην Εσθονία. Τελικά κατάφερε να κατακτήσει στην 17η θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα με 27 βαθμούς.

πηγή: zappit.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *