Νορβηγία: Οι παρουσιαστές του MGP 2019

Ανακοινώθηκαν πριν λίγα λεπτά οι φετινοί παρουσιαστές του εθνικού τελικού της Νορβηγίας, MGP. Ο λόγος για τους Kare Magnus Bergh και Heidi Ruud Ellingsen

Φέτος, το MGP επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά στο πρόγραμμα του ραδιοτηλεοπτικού φορέα της χώρας, NRK. Στις 31 Ιανουαρίου άρχισε να τρέχει η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχών, από Νορβηγούς αλλά και ξένους συνθέτες. Στις 9 Σεπτεμβρίου η διορία έληξε και την επόμενη μέρα ανακοινώθηκε πως οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις χίλιες. Λίγο αργότερα, στις 25 του ίδιου μήνα ανακοινώθηκε πως ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου στο Spektrum του Όσλο.

Ενώ η αποκάλυψη των 10 τραγουδιών που θα διαγωνιστούν στον τελικό του Melodi Gran Prix 2019 αναμένεται στις 25 Γενάρη, σήμερα βγήκαν στη δημοσιότητα  και τα ονόματα των παρουσιαστών του show. Ο Kare Magnus Bergh έχει σημαντική εμπειρία πάνω στο MGP, καθώς θα βρεθεί για 5η συνεχόμενη φορά οικοδεσπότης της τελικής βραδιάς. Ο ίδιος φαίνεται ευχαριστημένος από την επιλογή που έγινε για τη παρτενέρ του και δήλωσε τα εξής για εκείνη:

Είναι πολύ ενδιαφέρον και ταλαντούχο άτομο και νομίζω θα ταιριάξει υπέροχα στο project. Για παράδειγμα, μπορεί να τραγουδήσει και να χορέψει καλύτερα από μένα.

Η νεαρή καλλιτέχνης Heidi έκανε και αυτή με τη σειρά της κάποια σχόλια για τη νέα επαγγελματική ευκαιρία που ανοίγεται μπροστά της:

Βλέπω την όλη διαδικασία με πολύ ενθουσιασμό αλλά και ευχαρίστηση. Είμαι και εγώ καλλιτέχνης και είμαι σε θέση να γνωρίζω το τι δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι συμμετέχοντες.

Τη Νορβηγία στη Λισαβόνα εκπροσώπησε για 2η φορά ο γνωστός, και μη εξαιρετέος, Alexander Rybak. Αυτή τη φορά, όμως, περιορίστηκε στη 15η θέση του τελικού με το That’s How You Write A Song.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *