Ολλανδία: Οι Within Temptation αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στη Eurovision

Ενώ τα media αλλά και οι fans στην Ολλανδία σχολιάζουν το γεγονός ότι φθάνουμε στο νέο έτος και η δημόσια τηλεόραση της χώρας δεν έχει ανακοινώσει τον εκπρόσωπο της για τη Eurovision 2019, μια συνέντευξη του δημοφιλούς metal συγκροτήματος Within Temptation, ρίχνει λάδι στη φωτιά στις φήμες που τους θέλουν να εκπροσωπούν την χώρα στο Τελ Αβίβ.

Στο ψυχαγωγικό σόου RTL Boulevard, οι Within Temptation ερωτήθηκαν για τη νέα τους πανευρωπαϊκή τους περιοδεία που είναι ήδη sold out, αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά τους σχέδια, αφού το επόμενο διάστημα θα κυκλοφορήσουν το νέο τους δίσκο μετά από πολλά χρόνια.

Μετά την συνέντευξη ο Dj και μουσικός παραγωγός, Ronald Molendijk, προέτρεψε τους Within Temptation να κάνουν το βήμα και να εκπροσωπήσουν την Ολλανδία στον διαγωνισμό της Eurovision, αφού πέρα από μία πολύ καλή εκπροσώπηση θα ήταν και ένα βήμα για αυτούς, προκειμένου να αυξήσουν το κοινό τους.

Οι Within Temptation κοινοποιώντας την συνέντευξη στο προφίλ τους στο facebook, έγραψαν ότι ίσως θα έπρεπε να σκεφθούν αυτό το ενδεχόμενο (να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό της Eurovision).

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο λόγος που η δημόσια τηλεόραση της Ολλανδίας σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, αργεί να ανακοινώσει τον εκπρόσωπο της στην Eurovision 2019, γιατί βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Within Temptation.

Θα θέλατε να δείτε τους Within Temptation στην Eurovision 2019;

πηγή: ESCXTRA

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *