Ουγγαρία: Ο Slashkovic “συστήνεται” στο Eurovisionfun! (The Middletonz, A Dal 2019)

Ακόμα μια συνέντευξη εξασφάλισε το Eurovisionfun για εσάς! Το site μας σας φέρνει κοντά με τους πρωταγωνιστές της φετινής Γιούρο-σεζόν. Σειρά έχει ο Ούγγρος rapper Slashkovic, μέρος του ντουέτου The Middletonz, που μαζί με τον γνώριμο μας Andras- Kallay Saunders θα προσπαθήσουν να εκπροσωπήσουν την Ουγγαρία στο Τελ Αβίβ.

Να ευχαριστήσουμε θερμά, λοιπόν, τον Slashkovic που δέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά να μας “αποκαλυφθεί” σε μια άκρως “απολαυστική” συνέντευξη, απαντώντας στα ερωτήματα που του έθεσε ο συντάκτης της σελίδας Παναγιώτης Νάρης.

E.F Γεια σου, Slashkovic! Πες μας δύο λόγια για εσένα.

Slashkovic: Γεια! Καταρχάς, νιώθω υπέροχα αυτή τη στιγμή και σας ευχαριστώ που με προσεγγίσατε ώστε να γίνει η συνέντευξη αυτή. Για να απαντήσω στην ερώτηση σας, έχω γεννηθεί στο Ιράν και σε μικρή ηλικία μετακόμισα στην Ολλανδία μαζί με την οικογένεια μου. Μεγάλωσα στην Ολλανδία απ’όπου άρχισε και η μουσική μου καριέρα.

Η σταδιοδρομία μου άρχισε ως Battle-MC ( θα δώσω μια μικρή εξήγηση σε περίπτωση που κάποιος δεν καταλαβαίνει για ποιο πράγμα μιλάω). Πρόκειται για δύο MC’S-Rappers που προσπαθούν, μέσω του ανταγωνισμού μεταξύ τους,να δείξουν ποίος είναι ο καλύτερος στο freestyle. Πρέπει να βρούμε το σωστό ρυθμό, σπάζοντας παράλληλα πλάκα και με τον αντίπαλο μας.

Αφού γύρισα όλη τη χώρα παίρνοντας μέρος σε τέτοιες “μάχες”, ήρθα σε επαφή με τον MC Brainpower, κριτή ενός από αυτά τα event. Όχι πολύ καιρό αργότερα, ηχογράφησα το πρώτο mainstream soundtrack μου με τίτλο Afblijven μαζί με τους DiceCream και Brainpower για την ομώνυμη ταινία. Καθώς περνούσαν τα χρόνια, αποφάσισα πως πρέπει να δώσω στον εαυτό μου νέα ενέργεια. Επισκέφθηκα τη Βουδαπέστη για να πάρω μια νέα έμπνευσή και για να βρεθώ σε ένα νέο περιβάλλον.

Τελικά, έμεινα μόνιμα εκεί και έτσι συνάντησα και τον Andras, το άλλο μισό των Middletonz.

E.F: Συμμετέχεις, φέτος, στο A DAL ως Middletonz σε συνεργασία με τον Andras-Kallay Saynders. Πες μας λίγα πράγματα για το τραγούδι σας, Roses, και τη συνεργασία σου με τον Andras. 

Slashkovic: Πρωτογνώρισα τον Andras σε ένα jam session στη Βουδαπέστη και γίναμε αμέσως ¨κολλητοί”. Σε κάποια στιγμή ένας κοινός μας φίλος, ο Kevin Middleton, μας πρότεινε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε μουσική μαζί. Έτσι και έγινε και από αυτόν προέκυψε και το όνομα μας, The Middletonz! Τέλος, προσεγγίσαμε τον παραγωγό Feher Hollo ώστε να μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε το πρότζεκτ αυτό.

Όσον αφορά το τραγούδι, συνήθως γράφω τους στίχους με το μυαλό μου αλλά αυτή την φορά το έκανα με τη καρδιά μου. Οι στίχοι μιλάνε για την πρώην κοπέλα μου αφού χωρίσαμε. Συμβαίνει σε πολλούς να θέλουν να μείνουν σε μια σχέση γιατί απλά αγαπάνε το άτομο αυτό, μα βαθιά μέσα τους να ξέρουν πως είναι καλύτερα να τελειώσει. Αυτή ήταν η κατάστασή μου. Όταν το έγραψα ήμουν πληγωμένος, θυμωμένος, μπερδεμένος, ανακουφισμένος και χαρούμενος που όλο αυτό τελείωσε αλλά και λυπημένος ταυτόχρονα. Μπορείτε να το διαπιστώσετε και το τραγούδι. 

E.F: Έχεις ακούσει καθόλου τις άλλες συμμετοχές του A DAL; Έχεις ξεχωρίσει κάποια και πως σου φαίνεται το επίπεδο φέτος:

Slashkovic: Ναι, φυσικά και το έχω κάνει! Αν θέλετε να δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις μου για τα φετινά τραγούδια μπορείτε να επισκεφθείτε το κανάλι μου στο Youtube με όνομα Slashkovic. Αλλά για να απαντήσω στην ερώτησή σας λίγο γρήγορα, μου αρέσουν αρκετές συμμετοχές και έχουμε σοβαρό ανταγωνισμό!

E.F: Ποία είναι η σχέση σου με την Eurovision; Παρακολουθείς καθόλου τον θεσμό; 

Slashkovic: Για να είμαι ειλικρινής, δε παρακολουθώ γενικά τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια. Όμως, έχω δει πολλές εμφανίσεις από τη σκηνή της Eurovision online και έχω εντυπωσιαστεί από τους καλλιτέχνες που πήραν μέρος στον διαγωνισμό.

Η μητέρα μου είναι μεγάλη φαν και πάντα παρακολουθεί ζωντανά το σόου, οπότε θα ήταν μεγάλη χαρά για εκείνη να δει τον γιο της στη σκηνή της Eurovision. Αρά, αν θέλετε να κάνετε χαρούμενη τη μητέρα μου ψηφίστε μας στο A DAL( γέλια…)

E.F: Θέλουμε την αγαπημένη σου Ουγγρική συμμετοχή στον διαγωνισμό και αυτή που ξεχωρίζεις γενικά στην ιστορία του θεσμού.

Slashkovic: Αν κοιτάξω πίσω στις συμμετοχές μας τα τελευταία 10 χρόνια, τότε δικαιωματικά θα πω το Running του Andras το 2014. Ξέρω ότι θα ακουστεί κάπως, αλλά είναι η αλήθεια. Γενικά, ελπίζω να έχετε ακούσει το Non ho L’Eta της Gigliola Cinquetti για την Ιταλία το 1964. Μου αρέσει το τραγούδι αυτό. Ψάξτε το εάν δε το γνωρίζετε και μην ανησυχείτε εάν δε ξέρετε Ιταλικά. Η μουσική του θα σας μιλήσει και θα σας “ταξιδέψει”

E.F: Είσαι rapper. Πιστεύεις ότι το είδος μουσικής που αντιπροσωπεύεις έχεις προοπτικές στον διαγωνισμό της Eurovision;

Slashkovic: (Γέλια…) Δε ξέρω αν μπορώ να σου δώσω ξεκάθαρη απάντηση χωρίς να προσεγγίσω την ερώτηση από δύο οπτικές πλευρές. Μιλώντας ξεκάθαρα για το Hip Hop/Rap, αν ήθελα να φτιάξω ένα hip hop τραγούδι στο οποίο να παίζω με τις λέξεις, να χρησιμοποιώ “τρελά” flown και skemes ( μισό, οι περισσότεροι ήδη με χάσατε) (γέλια…) – πιθανότατα δε θα είχε καμιά τύχη στην Eurovision.

Μιλώντας, όμως, για το Roses που το τραγούδι κατατάσσεται στην κατηγορία Uknown, πιστεύω πως το τραγούδι μας έχει πολλές ελπίδες. Το Roses είναι κάτι το καινούριο και άνθρωποι με διαφορετικά ακούσματα μπορεί να το εκτιμήσουν και να το αγαπήσουν.

E.F: Μου είπες πως έχεις επισκεφθεί την Ελλάδα. Ποιες ήταν οι εντυπώσεις σου από τη χώρα μας;

Slashkovic: Είναι υπέροχα! Έχω βρεθεί στην Ελλάδα 3 φορές τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Αγαπάω την Αθήνα και έχω κάνει πολλούς φίλους εκεί. Απολαμβάνω τα πάντα, από το Γκάζι, τους αρχαιολογικούς χώρους και το φαγητό! Σουβλάκι! Γύρος! Τζατζίκι! Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να καθίσεις κάτω από την Ακρόπολη και να αφήσεις το μυαλό σου ελεύθερο; 

Θα ξαναέρθω σίγουρα! Και μιας που μιλήσαμε για φαγητό πείνασα, οπότε μου χρωστάς έναν γύρο!

E.F: Τι περιλαμβάνουν τα μελλοντικά σου πλάνα;

Slashkovic: Το να κάνω τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος! Να βοηθάω αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη, να συνεχίσω κάνω την μητέρα μου υπερήφανη, να συνεχίσω να δημιουργώ μουσικές που να αγγίζουν τις ψυχές των ανθρώπων.

Τώρα, ο στόχος είναι να κερδίσουμε το A DAL και μετέπειτα την Eurovision. Ναι, τολμώ να ονειρευτώ! (Dare To Dream)

E.F: Τέλος, δώσε μας ένα μήνυμα για τους Έλληνες fans και το Eurovisionfun.

Slashkovic: Δε ξέρω αν έχουμε πραγματικά fans στην Ελλάδα. Αν ναι, θα θέλαμε να το γνωρίζουμε και να επικοινωνήσετε μαζί μας στα social media μας. Γενικά για τους Έλληνες eurofan, το φετινό σλόγκαν τα λέει όλα. Dare To Dream! Όλα αρχίζουν με ένα όνειρο, Αυτός είναι ο σπόρος. Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς είναι να τον φυτέψετε και να αφήσετε τη φύση να κάνει τη δουλεία της. Καλή επιτυχία! 

Όσο για το site σας, θέλω να σας ευχαριστώ πολύ γι’αυτήν τη συνέντευξη.Ήταν πραγματικά πολύ όμορφη.

Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω με τη σειρά μου για ακόμα μια φορά τον Slashkovic για μια υπέροχη και αληθινή συνέντευξη. Πρόκειται για έναν εξαίρετο και φιλικό άνθρωπο και η συζήτηση μας στο Instagram ήταν καταπληκτική.

The Middletonz FB Page:https://www.facebook.com/TheMiddletonzOfficial/

The Middletonz Instagram Page: https://www.instagram.com/the_middletonz/

Παρακάτω, απολαύστε τη συμμετοχή τους με τίτλο Roses:

 

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *