Ουγγαρία: Στις 3 Δεκεμβρίου η ανακοίνωση των υποψηφίων του A Dal

Την ερχόμενη Δευτέρα, 3 του μηνός, στις 12 ώρα Ελλάδος είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη τύπου του ραδιοτηλεοπτικού φορέα της χώρας, MTVA, όπου και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του φετινού A DAL.

Κατά τη διάρκεια της θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τους φετινούς διαγωνιζόμενους καθώς και να ακούσουμε τα υποψήφια τραγούδια. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, 30 καλλιτέχνες θα διεκδικήσουν το χρίσμα της εκπροσώπησης της Ουγγαρίας στο Τελ Αβίβ. Θα γίνει κατανομή τους σε προκριματικές σειρές, θα ακολουθήσουν ημιτελικοί και εν τέλει ο μεγάλος τελικός.

Επίσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τα μέλη της κριτικής επιτροπής αλλά και τους παρουσιαστές του σόου. Τέλος,  θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του νέου logo του A DAL.

Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΣΤΗN EUROVISION

Η χώρα πραγματοποίησε τη παρθενική της εμφάνιση το 1993. Την επόμενη χρονιά κατέλαβε τη 4η θέση, που αποτελεί το καλύτερο της πλασάρισμα στο θεσμό. Έκτοτε, κινήθηκε στη μετριότητα χωρίς να καταφέρει να μπει στη δεκάδα μέχρι και το 1998 όπου και αποσύρθηκε. Επέστρεψε το 2005 χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία έως και το 2011, με εξαίρεση την 9η θέση το 2007. Η “υιοθέτηση” του A DAL ως εθνικού τελικού το 2012 έχει κατορθώσει να φέρει την Ουγγαρία σε ανοδική τροχιά, καθώς μέχρι και φέτος μετράει συνεχόμενες προκρίσεις στον τελικό και κάποια πλασαρίσματα στη δεκάδα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νεώτερα γύρω από το A DAL 2019!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *