Ουκρανία: Η Tayanna δηλώνει ότι έχει βρει το τραγούδι για το Vidbir 2019, αλλά δεν ξέρει αν θα το καταθέσει

Με μία ανάρτηση στα κοινωνικά της δίκτυα, που επανακοινοποιήθηκε και από τον επίσημο λογαριασμό της ουκρανικής δημόσιας τηλεόρασης για τη Eurovision, η Tayanna δεν ξεκαθαρίζει ακόμα τις προθέσεις της για το αν θα συμμετάσχει στο Vidbir 2019, επιχειρώντας να εκπροσωπήσει την χώρα της στον επόμενο διαγωνισμό.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που τις δύο προηγούμενες χρονιές, έφθασε πολύ κοντά στην ουκρανική εκπροσώπηση στη Eurovision, δηλώνει ότι έχει βρει το τραγούδι με το οποίο θα επιθυμούσε να ταξιδέψει το Μάιο στο Τελ Αβίβ, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα δηλώσει συμμετοχή. Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν όπως ξεκαθαρίζει αφού ηχογραφήσει το τραγούδι και εφόσον είναι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, τόσο η ίδια, όσο και η ομάδα της.

Τόσο εγώ, όσο και η ομάδα μου δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει αν θα συμμετάσχουμε (στο Vidbir). Αλλά σας λέω το εξής: έχουμε το τραγούδι, αλλά πρέπει να το ηχογραφήσουμε. Αν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, θα πάρουμε την τελική μας απόφαση.

https://twitter.com/uapbc/status/1071043611163279361

Ας θυμηθούμε τις δύο προηγούμενες συμμετοχές της Tayanna στο Vidbir:

Το Vidbir 2019 θα περιλαμβάνει δύο ημιτελικούς (9 και 16 Φεβρουαρίου) και τον μεγάλο τελικό στις 23 Φεβρουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το προηγούμενο άρθρο μας.

Θα θέλατε να δείτε την Tayanna υποψήφια ξανά στο Vidbir 2019;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *