Ο Δημήτρης Κοντόπουλος “θυμάται” το Shady Lady – Ποιος ήταν ο αρχικός τίτλος του τραγουδιού;

Αναμφίβολα μία από τις πιο πετυχημένες συμμετοχές της Dream Team στο διαγωνισμό, ήταν το Shady Lady με το οποίο η Ουκρανία έφθασε το 2008 στη δεύτερη θέση. Ο Δημήτρης Κοντόπουλος πριν από λίγο, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με τους στίχους του τραγουδιού και τις χειρόγραφες σημειώσεις της Ani Lorak.

Φέτος συμπληρώνονται δέκα χρόνια από εκείνη τη συμμετοχή, που ήταν η αφορμή για την πρώτη συνεργασία της Ani Lorak με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, μια συνεργασία που έμελλε να γίνει και η απαρχή της φιλίας τους, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που η δημοφιλής Ουκρανή τραγουδίστρια επισκέπτεται τη χώρα μας, είτε για επαγγελματικούς, είτε για προσωπικούς λόγους, χωρίς να χάνει την ευκαιρία να συναντά πάντοτε τον Δημήτρη Κοντόπουλο, τον Ηλία Κοκοτό και τον Φωκά Ευαγγελινό.

Kontopoulos Kokotos Lorak

Ποιος ήταν ο αρχικός τίτλος του Shady Lady και γιατί άλλαξε;

Οι στίχοι όπως θα δείτε είναι διαφορετικοί σε κάποια σημεία, από την τελική εκδοχή του τραγουδιού. Μάλιστα όπως μας είπε ο Ηλίας Κοκοτός, ο αρχικός τίτλος του τραγουδιού ήταν Magic Lady. Επειδή όμως την προηγούμενη χρονιά συμμετείχαν με την Λευκορωσία, με το τραγούδι Work Your Magic, αποφάσισαν να αλλάξουν τον τίτλο του τραγουδιού σε Shady Lady!

Στην ανάρτηση σχολιάζει τόσο η Ani Lorak, όσο και ο Philipp Kirkorov, ενθυμούμενοι όλοι με νοσταλγία εκείνη την συμμετοχή, που όπως πολλοί υποστήριξαν, αν δεν ήταν τόσο πρόσφατη η νίκη της Ουκρανίας με την Ruslana, θα είχε κερδίσει τον διαγωνισμό.

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Look what I found !!! @anilorak @fkirkorov #ShadyLady #Recording #Lyrics #10years #KarenKavalerian

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Kontopoulos (@dimitriskontopoulos) στις

Η Dream Team επιστρέφει το 2019 στο διαγωνισμό με τα χρώματα της Ρωσίας, χωρίς όμως ακόμα να γνωρίζουμε τον καλλιτέχνη που θα αναλάβει την εκπροσώπηση της χώρας. Δημήτρης Κοντόπουλος, Φωκάς Ευαγγελινός, Άλεξ Παναγή, Ηλίας Κοκοτός, Philipp Kirkorov κ.α., μια παρέα που έγραψε την δική της ιστορία σε αυτόν τον διαγωνισμό, επιστρέφει έχοντας όπως πάντα ως στόχο την κορυφή. Πιστεύετε θα τα καταφέρουν;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *