Πορτογαλία: Το μήνυμα του Salvador Sobral ένα χρόνο μετά την μεταμόσχευση καρδιάς

Ένα χρόνο ακριβώς μετά την επέμβαση μεταμόσχευσης καρδιάς, στην οποία υποβλήθηκε ο νικητής της Eurovision 2017, Salvador Sobral, δημοσιοποίησε στα κοινωνικά του δίκτυα ένα ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους όσους τον στήριξαν αυτόν τον χρόνο κατά τη φάση της ανάρρωσης.

Έχει περάσει ένας χρόνος από την αναγέννησή μου. Ήταν ένας απίστευτος χρόνος, μια τρομακτικά γρήγορη ανάρρωση. Τώρα παίζουμε παντού μουσική, παίζω ποδόσφαιρο και ήθελα να μοιραστώ αυτό το βίντεο και να γιορτάσω φέτος δημοσίως μαζί σας. Νομίζω ότι αξίζει να γιορτάσουμε μαζί γιατί έχω λάβει μεγάλη υποστήριξη από εσάς και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ.

Στις 8 Δεκεμβρίου του 2017 υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Στις 5 Σεπτεμβρίου 2017 ο Πορτογάλος καλλιτέχνης ανακοίνωσε μέσω Facebook πως θα κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική του δράση, καθώς έπασχε από καρδιακή ανεπάρκεια σοβαρού βαθμού. Για αρκετούς μήνες ήταν νοσηλευόμενος, ενώ βρισκόταν στην κορυφή της λίστας αναμονής για μια νέα καρδιά. Ένα χρόνο μετά φαίνεται ότι όλα πήγαν ιδανικά για τον ίδιο και μπορεί πλέον να αντιμετωπίζει τη ζωή με αισιοδοξία.

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *