Ρωσία: Πρόδωσε το Instagram τον εκπρόσωπο στο Τελ Αβίβ;

Μια ανάρτηση στο Instagram πριν από λίγες ώρες, ίσως να πρόδωσε τον επόμενο εκπρόσωπο της Ρωσίας στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας, οι Δημήτρης Κοντόπουλος, Ηλίας Κοκοτός και Άλεξ Παναγή ήταν τις προηγούμενες ημέρες στη Μόσχα προκειμένου να ηχογραφήσουν την συμμετοχή της Ρωσίας για την Eurovision 2019.

Εδώ και λίγες ώρες αυτό που πιθανολογείται έντονα, είναι ότι ο καλλιτέχνης που ηχογραφούσε το ή τα τραγούδια του Δημήτρη Κοντόπουλου, ήταν ο Sergey Lazarev. Το σενάριο αυτό ενισχύει η φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram, ο ηχολήπτης του Sergey, Andrew Konoplev.

Στη φωτογραφία που μπορείτε να δείτε παρακάτω, φαίνεται ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Άλεξ Παναγή, μέσα στο studio, από την πρόσφατη επίσκεψη των τελευταίων στην Μόσχα. Μάλιστα ο Konoplev δηλώνει ενθουσιασμένος για την συνεργασία του με την Dream Team.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Pleasure to work with such great professionals! @dimitriskontopoulos @alxpanayi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrew Weed Konoplev (@the_andrew_weed) στις

Φυσικά μέχρι να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Αν όμως ισχύει ότι ο Sergey Lazarev, επιστρέφει μαζί με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, Φωκά Ευαγγελινό και τα υπόλοιπα μέλη της Dream Team στο διαγωνισμό, τότε καταλαβαίνετε ότι ο ανταγωνισμός ανεβαίνει στα ύψη.

Εσείς θα θέλατε τον Sergey Lazarev να εκπροσωπεί τη Ρωσία στη Eurovision 2019;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *