Σλοβενία: 103 τραγούδια υποβλήθηκαν για το EMA 2019

Hδημόσια ραδιοτηλεόραση της Σλοβενίας ανακοίνωσε πως 103 συμμετοχές κατατέθηκαν για το ΕΜΑ 2019, τον εθνικό τελικό της χώρας για την Eurovision 2019.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί οι ημερομηνίες διεξαγωγής του ΕΜΑ 2019, ούτε οι παρουσιαστές, αν και ο τοπικός τύπος αναφέρει ότι θα είναι η φετινή εκπρόσωπος της Σλοβενίας στο διαγωνισμό, Lea Sirk.

Το ΕΜΑ 2019 δεν θα έχει ημιτελικούς, αφού θα ολοκληρωθεί σε μία βραδιά. Δέκα τραγούδια θα διαγωνισθούν σε δύο γύρους ψηφοφορίας για να αναδειχθεί η συμμετοχή της Σλοβενίας στην Eurovision 2019.

Στον πρώτο γύρο ψηφοφορίας μία ειδική κριτική επιτροπή θα επιλέξει δύο τραγούδια που θα περάσουν στον super τελικό. Στο δεύτερο γύρο μόνο το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσει τον νικητή.

Η Σλοβενία ελπίζει ότι μετά την φετινή πρόκριση του Hvala, ne!, θα καταφέρουν να βρούνε και πάλι ένα τραγούδι που θα τους φέρει στον μεγάλο τελικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Tule je število prijav na Vabilo za sodelovanje na izboru predstavnika RTV Slovenija na 64. tekmovanju Eurovision Song Contest 2019! 🇸🇮🇮🇱 #ema2019 #eurovisionsongcontest #daretodream #esc2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EMA – Eurovision Slovenia (@emaevrovizija) στις

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *