Γεωργία: Στις 2 Μαρτίου ο τελικός του Georgia’s Star

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι εδώ στο Eurovisionfun, η Γεωργία φέτος θα προχωρήσει σε έναν διαφορετικό τρόπο επιλογής της συμμετοχής της στην Eurovision 2019. Το Georgia’s Star ( το γνωστό σε όλους μας Pop Idol) θα κληθεί να φέρει τη χώρα πίσω στο δρόμο των επιτυχιών, έπειτα από δύο συνεχόμενους αποκλεισμούς.

Σήμερα, λοιπόν, έγινε γνωστό από την παραγωγή του show πως ο μεγάλος τελικός θα λάβει χώρα στις 2 Μαρτίου. Η Nova Productions, μέσω του website της, μας έδωσε τη πληροφορία αυτή. Έτσι, ακόμα ένας τελικός προστίθεται στο καλεντάρι των απανταχού Eurofans.

Εδώ να θυμίσουμε πως το Georgia’s Star θα αρχίσει να προβάλλεται την Πρωτοχρονιά, ενώ η auditions έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 27 του Οκτώβρη. Εκτός από τον καλλιτέχνη, μέσω του συγκεκριμένου show θα αναδειχθεί και το τραγούδι που θα ταξιδέψει τον Μάιο στο Ισραήλ.

Οι άνθρωποι του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα της χώρας, GPB, ευελπιστούν πως αυτή η μέθοδος θα αλλάξει το ¨γούρι” για τη Γεωργία στο διαγωνισμό και θα φέρει την πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό ύστερα από δύο χρόνια  ¨ξηρασίας”.

Λίγους μήνες πριν, το Jazz συγκρότημα Iriao εκπροσώπησε τη χώρα του Καυκάσου στη Λισαβόνα. Το τραγούδι τους For You τερμάτισε μόλις τελευταίο στον δεύτερο ημιτελικό, που αποτελεί και τη χειρότερα επίδοση της Γεωργίας στο θεσμό.

Θα καταφέρει η Γεωργία να βρεθεί στον μεγάλο τελικό ύστερα από δύο χρόνια απουσίας; Ακολουθήστε το Eurovisionfun για να μαθαίνετε πρώτοι τα νεότερα για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *