Εσθονία: Το μεγάλο φαβορί του Eesti Laul στην ομάδα της Ani Lorak στο The Voice της Ρωσίας

Ο Uku Suviste θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την νίκη στο Eesti Laul 2019 και την εκπροσώπηση της Εσθονίας στο Διαγωνισμό της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ. Εκτός από την συμμετοχή του στον εσθονικό εθνικό τελικό, αυτό το διάστημα ο 36χρονος καλλιτέχνης λαμβάνει μέρος και στο The Voice της Ρωσίας, με coach μια πρώην eurostar την Ani Lorak.

Το τραγούδι με το οποίο συμμετείχε στο Eesti Laul 2019 ονομάζεται Pretty Little Liar και είναι μια δημιουργία του ίδιου. Έχει πολλές μουσικές σπουδές ενώ είναι και απόφοιτος του Berklee. H καριέρα του στην Εσθονία ξεκίνησε το 2005 μετά την τρίτη θέση που κατέλαβε σε ένα διαγωνισμό για τραγουδιστές, αρκετά γνωστό στην χώρα του, το Kaks Takti Ette.

Το 2010 κέρδισε και πάλι την τρίτη θέση στο φημισμένο Φεστιβάλ New Wave, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Σότσι της Ρωσίας, εκπροσωπώντας την χώρα του την Εσθονία. Το 2012 κυκλοφόρησε ένα τραγούδι αφιερωμένο στους στρατιώτες που πολεμούσαν στο Αφγανιστάν (Võitmatu). Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού έγινε με την χρηματοδότηση του υπουργείου Άμυνας της Εσθονίας.

Έχει κάνει διάφορες τηλεοπτικές εμφανίσεις και συμμετοχές σε σόου της εσθονικής τηλεόρασης, μεταξύ αυτών και στο Your Face Sounds Familiar το 2014. Το 2017 έκανε την παρθενική του εμφάνιση στο Eesti Laul χωρίς όμως να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό.

Η συμμετοχή του Uku Suviste στο The Voice της Ρωσίας

Ο Uku Suviste κατάφερε να εντυπωσιάσει στα Blind Auditions του talent show την Ani Lorak και τον Sergey Surnov που τον διεκδίκησαν στις ομάδες τους. Τελικά ο Εσθονός δημιουργός και ερμηνευτής προτίμησε την Ani Lorak, η οποία φαίνεται πως έχει πειστεί απόλυτα από τις φωνητικές του ικανότητες, δίνοντας του την πρόκριση τόσο στα Battles, όσο και στα Knock Outs. Το talent show βρίσκεται τώρα στη φάση των lives.

Δείτε παρακάτω την τελευταία του εμφάνιση στο The Voice στη φάση των Knock Outs:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *