Ηνωμένο Βασίλειο: Η ελληνοκύπρια Tulisa Contostavlos αρνείται τις φήμες περί συμμετοχής της στο Eurovision: You Decide

Από χθες δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ελληνοκύπρια καλλιτέχνης Tulisa Contostavlos θα συμμετάσχει στον εθνικό τελικό του Ηνωμένου Βασιλείου, Eurovision: You Decide. Εκπρόσωπος της σήμερα στο βρετανικό περιοδικό OK, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες, λέγοντας πως η Tulisa Contostavlos δεν πρόκειται να συμμετάσχει με οποιοδήποτε τρόπο στο Eurovision: You Decide 2019.

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Tulisa να διαγωνίζεται για την βρετανική εκπροσώπηση ξεκίνησαν από το Twitter, με αφορμή μία φωτογραφία της ελληνοκύπριας ερμηνεύτριας από το studio ηχογραφήσεων, που η ίδια χθες βράδυ διέγραψε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ιστοσελίδα wiwibloggs, αλλά και πολλές ακόμα ιστοσελίδες που ασχολούνται με το διαγωνισμό, αναμετέδωσαν την είδηση, γράφοντας μάλιστα ότι το τραγούδι με το οποίο θα συμμετέχει η Tulisa στο Eurovision: You Decide, ονομάζεται Lightning.

Το περιοδικό OK επικοινώνησε τόσο με την ίδια, όσο και με την παραγωγή του Eurovision: You Decide, όπου αμφότεροι διέψευσαν την υποτιθέμενη είδηση.

Η Tulisa Contostavlos παρά την καθοδική της πορεία τα τελευταία χρόνια, έχει σημειώσει σημαντικές επιτυχίες στην καριέρα της, φθάνοντας ακόμα και στο νο1 των βρετανικών charts. Υπήρξε, επίσης, μέλος του συγκροτήματος N’Dubz που μεσουρανούσε τη δεκαετία του 2000, ενώ αργότερα χρημάτισε και μέντορας στο X Factor UK, κερδίζοντας το με τις Little Mix, το πρώτο συγκρότημα που το κατάφερνε αυτό.

Το Eurovision: You Decide θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Φεβρουάριο, με παρουσιαστές τους Mel Giedroyc και Måns Zelmerlöw. Περισσότερες πληροφορίες για αυτόν μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό μας άρθρο.

πηγή: Twitter, Instagram, OK

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *