Ισπανία: Ο Famous νικητής του Operación Triunfo 2018

Μετά από τέσσερις σχεδόν μήνες το Operación Triunfo 2018 έφθασε στο τέλος του με τον μεγάλο τελικό χθες βράδυ. Νικητής του talent show με οριακή πλειοψηφία αναδείχθηκε ο Famous. Τον επόμενο μήνα θα πραγματοποιηθεί το Eurovision Gala, για την επιλογή της συμμετοχής της Ισπανίας στη Eurovision 2019.

Πέντε σπουδαστές διεκδικούσαν τη νίκη στον τελικό, οι Sabela, Famous, Alba, Natalia και Julia. Στον πρώτο γύρο ψηφοφορίας κάθε διαγωνιζόμενος ερμήνευσε ένα τραγούδι της επιλογής τους και το τηλεοπτικό κοινό ψηφίζοντας, επέλεξε τους τρεις καλύτερους που προκρίθηκαν στον superfinal. Αυτοί ήταν οι  Famous, Natalia και Alba. Η Sabela ήταν τέταρτη και η Julia πέμπτη.

Στον τελικό γύρο ψηφοφορίας ο Famous ήταν ο νικητής με οριακή διαφορά από την Alba. Τα αποτέλεσμα ήταν τα εξής:

1. Famous (36%)
2.  Alba Reche  (35%)
3.  Natalia (29%)

Σημαντικοί guests παρευρέθηκαν και στο τελικό Gala, ανάμεσα τους και η περσινή νικήτρια του OT, Αmaia που εκπροσώπησε και την Ισπανία στην Eurovision 2018.

Την επόμενη εβδομάδα η δημόσια τηλεόραση της Ισπανίας διοργανώνει ένα ειδικό gala για τα Χριστούγεννα, με την παρουσία και των 16 φετινών υποψηφίων, αλλά και τεσσάρων εκ των περσινών φιναλίστ. Το Eurovision Gala αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στον επόμενο μήνα.

Δείτε παρακάτω τις εμφανίσεις του Famous στον χθεσινό τελικό:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *