Ισραήλ: Οι Assi Azar και Lucy Ayoub παρουσιαστές στο green room στη Eurovision 2019

Σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ, η δημόσια τηλεόραση της χώρας ΚΑΝ, κατέληξε στα πρόσωπα των παρουσιαστών που θα είναι στο green room στη Eurovision 2019. Πρόκειται για τους Assi Azar και Lucy Ayoub.

Η ΚΑΝ διεξήγαγε auditions για την θέση των παρουσιαστών στο green room και μετά από διεξοδική έρευνα κατέληξε στα δύο άνω αναφερόμενα πρόσωπα.

Η Lucy Ayoub είναι 26 ετών και ανήκει στο δυναμικό της ΚΑΝ, στη Eurovision της Λισαβόνας ήταν αυτή που ανακοίνωσε την βαθμολογία του Ισραήλ. Ο Assi Azar είναι 39 ετών είναι είναι παρουσιαστής του εθνικού τελικού του Ισραήλ για τη Eurovision από το 2015 και μετά, του Next Star for Eurovision. Έχει παρουσιάσει σημαντικά σόου στην καριέρα του, αλλά και ριάλιτι. Θεωρείται από τις σημαντικότερες LGBT φιγούρες της χώρες.

Παρά την φημολογία που υπήρχε για τον μάγο Lior Suchard, ότι δηλαδή θα ήταν και αυτός ένας εκ των παρουσιαστών του green room, τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν αποκλείεται όμως να χρησιμοποιηθεί και αυτός σε κάποιο άλλο σημείο των live μεταδόσεων των ημιτελικών και του τελικού.

Οι Assi Azar και Lucy Ayoub μαζί με τους Bar Rafaeli και Erez Tal θα αποτελέσουν τους τέσσερις παρουσιαστές της Eurovision 2019, αφού η πρόταση της ΚΑΝ εγκριθεί και από την EBU. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται με τη νέα χρονιά.

πηγή: ESCKAZ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *