Ιταλία: Τα πρώτα στοιχήματα για τον νικητή του Sanremo 2019

Με την ανακοίνωση των 24 υποψηφίων, η αντίστροφη μέτρηση για το 69ο Φεστιβάλ Τραγουδιού του Sanremo ξεκίνησε επίσημα. Ο σημαντικότερος διαγωνισμός τραγουδιού στην Ιταλία θα έχει πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες και διάφορους εκπροσώπους της σύγχρονης μουσικής. Κάποιοι είναι ακόμα ελάχιστα γνωστοί στο ευρύ κοινό αλλά έχουν ήδη εκτιμηθεί από τους νεότερους.

Μεταξύ των πιο διάσημων καλλιτεχνών είναι οι Il Volo, οι οποίοι σύμφωνα με τους bookmakers είναι ένα από τα φαβορί για να κερδίσουν το Sanremo 2019. Όμως, στην πρώτη θέση των αποδόσεων για το Sanremo 2019 φιγουράρει ο Ultimo. Ο νεαρός Ρωμαίος τραγουδιστής πέρυσι κέρδισε την κατηγορία Giovani με το όμορφο τραγούδι “Il ballo delle incertezze“.

Ο Ultimo λοιπόν είναι το μεγάλο φαβορί. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να κάνει ένα εντυπωσιακό double: μετά την πρώτη θέση στην Κατηγορία Giovani to 2018, μια νίκη στην κατηγορία Big το 2019 θα ήταν μια τέλεια αρχή της καριέρας του νεαρού Ρωμαίου. Αλλά δεν είναι το μόνο φαβορί σύμφωνα με την Eurobet, την πρώτη στοιχηματική εταιρεία που προτείνει αποδόσεις για το Φεστιβάλ. Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε όλες τις αποδόσεις.

Ποιος θα είναι ο επόμενος νικητής του Φεστιβάλ Sanremo; Οι αποδόσεις που προτάθηκαν από την Eurobet δείχνουν τον Ultimo και τους Il Volo ως τα μεγάλα φαβορί για νίκη στο Φεστιβάλ. Ακολουθεί η Arisa, νικήτρια του Sanremo 2014.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *