Κόσοβο: Αναβλήθηκε η ψηφοφορία για την πλήρη ένταξη στην EBU

Υπό το φόβο του να μην συγκεντρωθεί η απαραίτητη πλειοψηφία των 2/3, η δημόσια τηλεόραση του Κοσόβου ζήτησε την αναβολή της ψηφοφορίας για την ένταξη της ως πλήρες μέλος στην EBU. Η σχετική ψηφοφορία θα διεξαχθεί πλέον στην επόμενη γενική συνέλευση της EBU τον Ιούνιο του 2019.

Η αποτυχία του να μην μπορέσει να πετύχει μια παρόμοια πλειοψηφία πρόσφατα, στη Γ.Σ. της Interpol, φαίνεται ότι οδήγησε τους υπευθύνους της δημόσιας τηλεόρασης του Κοσόβου, να ζητήσουν την αναβολή της ψηφοφορίας στη Γ.Σ. της EBU που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στη Γενεύη. Η νέα ψηφοφορία σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ θα πραγματοποιηθεί στην επόμενη Γ.Σ. τον Ιούνιο του 2019. Στο ενδιάμεσο η δημόσια τηλεόραση του Κοσόβου θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες εκείνες συμμαχίες που απαιτούνται ούτως ώστε να πετύχει την πλειοψηφία των 2/3 μεταξύ των 56 μελών της EBU.

Η απόκτηση της ιδιότητας του πλήρους μέλους της EBU είναι απαραίτητη προκειμένου να συμμετάσχει το Κόσοβο στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, κάτι που επιθυμεί διακαώς.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *