Κύπρος: Δημοσιεύθηκαν οι πρώτοι στίχοι του Replay!

Κύπρος: Δημοσιεύθηκαν οι πρώτοι στίχοι του Replay! Πότε θα το ακούσουμε ολόκληρο; Από ποιο κομμάτι του τραγουδιού αποκαλύφθηκαν οι στίχοι; Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ; Στα ερωτήματα αυτά απαντά ο μάγος της Eurovision, Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή “Στη Φωλιά Των ΚούΚου”!

Η συμμετοχή της Τάμτα στην Eurovision 2019

Σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε επίσημα από το δημόσιο κανάλι της Κύπρου, ΡΙΚ, πως η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την χώρα στον 64ο Διαγωνισμό τραγουδιού της eurovision στο Τελ Αβίβ. Οι πρώτες αντιδράσεις είναι πολύ καλές και μεγάλο πλήθος κόσμου έχει ενθουσιαστεί με τη εξέλιξη αυτή.

Οι στίχοι από το ρεφρέν του “Replay”

Ο Γιάννης Πουλόπουλος στην σημερινή εκπομπή του “Στην Φωλιά Των ΚούΚου” προέβη σε αποκαλύψεις για το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχει η Τάμτα στην Eurovision. Σε πρώτη φάση ο ίδιος επέλεξε να αποκάλυψη των στίχων:

You need my love on replay…

“Μόνο και μόνο από αυτό καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για ένα πολύ ερωτικό τραγούδι, pop-dance. Δεν θα έχει τόσο ethnic στοιχεία όσο το Fuego. Άνθρωποι που το έχουν ακούσει είπαν ότι είναι κομμένο και ραμμένο πάνω στην Τάμτα

Πότε θα το ακούσουμε;

“Τον Γενάρη θα γίνει η ηχογράφηση του Replay στην Σουηδία, καθώς το τραγούδι είναι Σουηδικής παραγωγής. Τον Φλεβάρη θα το ακούσετε. Το βίντεο κλιπ θα γυριστεί τον Φλεβάρη

Κύπρος: Δημοσιεύθηκαν οι πρώτοι στίχοι του Replay!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *