Λετονία: Στη δημοσιότητα οι 16 καλλιτέχνες του Supernova

Γνωστοί έγιναν σήμερα οι 16 καλλιτέχνες που συνεχίζουν στη τελική φάση του Supernova 2019. Ανάμεσά τους, για ακόμα μια φορά, και ο Markus Riva

Όπως πρώτα είχατε διαβάσει στο Eurovisionfun, 83 ήταν οι επίσημες συμμετοχές που υπεβλήθησαν από εγχώριους αλλά και ξένους δημιουργούς. Από αυτά, 33 επιλέχθηκαν ώστε να λάβουν μέρος στις οντισιόν που μεταδόθηκαν live και στο Youtube.

Στις 26 Νοεμβρίου κοινοποιήθηκαν και τέθηκαν στη κρίση ειδικής επιτροπής αλλά και του κοινού. το οποίο ψήφιζε online χρησιμοποιώντας τις αντιδράσεις “For”, “Against” και “Reserve”. Μόλις σήμερα, έγιναν γνωστά τα τελικά αποτελέσματα και οι 16 συμμετοχές στους ημιτελικούς του φετινού Supernova είναι οι εξής:

Φέτος οι άνθρωποι του LTV προχώρησαν σε αλλαγές στους κανονισμούς, ελπίζοντας να αλλάξει η τύχη της χώρας στο διαγωνισμό καθώς μετράει δύο συνεχόμενους αποκλεισμούς. Το όριο ηλικίας έπεσε στα 16 έτη και όλα τα τραγούδια θα έπρεπε να ηχογραφηθούν και να σταλούν σε επαγγελματική μορφή.

Τον περασμένο Μάιο, η εκθαμβωτική Laura Rizzoto εκπροσώπησε τη Λετονία στη Λισαβόνα με το Funny Girl. Δυστυχώς για εκείνη, στο τέλος της βραδιάς του δευτέρου ημιτελικού αποδείχθηκε…Sad girl καθώς δε κατάφερε να εξασφαλίσει ένα από τα δέκα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό.

 

Ποιος/α θα θέλατε να διαδεχθεί τη Laura στο Τελ Αβίβ για λογαριασμό της Λετονίας; Μείνετε στο Eurovisionfun για να μη χάνετε λεπτό από τη δράση του φετινού Supernova αλλά και των υπολοίπων εθνικών προεπιλογών!

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *