Ρουμανία: Ακούστε το μεγάλο φαβορί για την νίκη στο Selectia Nationala 2019

H 16χρονη Laura Bretan, νικήτρια του Ρουμανία Έχεις Ταλέντο και φιναλίστ στο Αμερική Έχεις Ταλέντο το 2016, είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη του Selectia Nationala 2019, εθνικού τελικού της Ρουμανίας για την επιλογή του εκπροσώπου της χώρας στην Eurovision 2019.

Με την πολύ συγκινητική μπαλάντα, με τίτλο Dear Father (Αγαπητέ Πατέρα), σε μουσική του Mihai Alexandru και στίχους της Alexa Niculae, η Laura θεωρείται ως το μεγάλο φαβορί να εκπροσωπήσει την χώρα της στον διαγωνισμό τον επερχόμενο Μάιο.

Ο Mihai Alexandru είναι γνώριμος της Eurovision, αφού ήταν πίσω από τις συμμετοχές της Ρουμανίας το 2003 και το 2017. Πιο κάτω, μπορείτε να ακούσετε ένα απόσπασμα από το τραγούδι.

Λίγα λόγια για την Laura Bretan

Η Laura Bretan γεννήθηκε στο Σικάγο τον Απρίλιο του 2002. Ξεκίνησε να τραγουδάει στην εκκλησία από την ηλικία των 4 ετών, μετά από παρότρυνση της μητέρας της. Στα 5 της, άρχισε να παίζει το πιάνο και άρχισε να συμμετέχει – και να κερδίζει – πολλούς διαγωνισμούς.

Η Laura συμμετείχε και κέρδισε το Ρουμανία Έχεις Ταλέντο τον Ιούνιο του 2016. Μέσα σε χιλιάδες υποψήφιους, η Laura κέρδισε μια θέση στον τελικό του Αμερική Έχεις Ταλέντο την ίδια χρονιά, κερδίζοντας το πολυπόθητο golden buzzer από την κριτή και πρώην μέλος των Spice Girl Mel B.

Χαρακτηριστικά είναι και τα λόγια του Simon Cowell, δημιουργός του American Idol, του Βρετανία Έχεις Ταλέντο, κλπ. για την μικρή Laura, “Ποτέ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο σε όλα τα χρόνια που κάνω τα shows. Αυτός είναι ο λόγος που φτιάξαμε αυτή την εκπομπή”.

Έκτοτε, η Laura έχει παρευρεθεί δίπλα σε πολύ μεγάλα ονόματα, ξεκινώντας από τους γνωστούς σε όλους μας Il Volo, τον Andre Rieu, τον Ethan Bortnick, μέχρι και τον Matteo Bocelli (γιο του Andrea Bocelli).

Άξιο θαυμασμού είναι πως  έχει δωρίσει κέρδη της σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, ενώ συμμετέχει επίσης σε παραστάσεις με φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Πηγή/Εικόνες: esckaz/Laura Breton

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *