Τρεις ακόμα καλλιτέχνες για το Eurovision: Australia Decides 2019!

Στην αποκάλυψη τριών ακόμα ονομάτων για το Eurovision: Australia Decides προχώρησε η δημόσια τηλεόραση της Αυστραλία, SBS, μέσω των social media.

Τους πρώτους τέσσερις φιναλίστ που ανακοινώθηκαν στις αρχές του μήνα θα συνοδεύσουν: η Courntey Act, ο Aydan Calafiore και η Leea Nanos.

Η Courtney Act – το alter ego του Shane Gilberto Jenek – είναι drag queen, τραγουδίστρια και τηλεοπτική προσωπικότητα. Γνωστή ως μια εκ των φιναλίστ της 6ης σεζόν της πολύ πετυχημένης εκπομπής RuPaul’s Drag Race, η Courney έχει συμμετάσχει επίσης στο Australian Idiol και το Celebrity Big Brother UK, το οποίο και κέρδισε το 2018. Έχει κυκλοφορήσει αρκετά singles ως σόλο καλλιτέχνις, αλλά και ως μέλος του γκρουπ, The AAA Girls.

Το τραγούδι της Courtney Act λέγεται “Fight For Love” και είναι ο μοναδικός ως τώρα τίτλος που έχει γίνει γνωστός.

Ο 18χρονος Aydan Calafiore έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση το 2012, στο πολύ δημοφιλές σόου Young Talent Time. Φέτος τον είδαμε στον τελικό του The Voice Australia ως μέλος της ομάδας του Joe Jonas, στο οποίο κατέκτησε την τέταρτη θέση.

Η Leea Nanos είναι 16 ετών και αποτελεί το wildcart των διοργανωτών για το Eurovision: Australia Decides. Το 2016 συμμετείχε στο X Factor Australia και πλέον είναι από τα πιο υποσχόμενα νέα ονόματα της μουσικής σκηνής της χώρας της.

Το line-up του αυστραλιανού εθνικού τελικού ως τώρα, περιλαμβάνει, την Kate Miller-Heidke, την indie-pop μπάντα Sheppard, τον σταρ της όπερα Mark Vincent και το electric-soul ντουέτο Electric Fields. Μένουν λοιπόν τρία ακόμα ονόματα για να έχουμε μια πλήρη εικόνα για το επίπεδο του πρώτου εθνικού τελικούς της Αυστραλία.

Το Eurovision: Australia Decides θα λάβει χώρα στο Γκολντ Κόουστ στις 9 Φεβρουαρίου.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *