Φινλανδία: Το Twitter πρόδωσε τους εκπροσώπους της χώρας στη Eurovision 2019;

Το Twitter της φινλανδικής δημόσιας τηλεόρασης για τη Eurovision (UMK) φαίνεται ότι πρόδωσε τους εκπροσώπους της χώρας στον Τελ Αβίβ.

Ενώ ο λογαριασμός του UMK ήταν ανενεργός εδώ και δύο μήνες, η σήμανση ως αγαπημένου, ενός τραγουδιού των Eva & Manu, ίσως πρόδωσαν τους εκπροσώπους της Φινλανδίας στον επόμενο διαγωνισμό.

Αυτό όπως και αναμένονταν δεν πέρασε απαρατήρητο και όταν ερωτήθηκε, αν σημαίνει ότι όντως οι Eva & Manu θα σηκώσουν την φινλανδική σημαία στο Τελ Αβίβ, η απάντηση ήταν ουδέν σχόλιο…

Οι Eva & Manu είναι ένα φινλανδικό ποπ φολκ ντουέτο, που αποτελείται από την Φινλανδή πιανίστρια Eva Louhivuori και τον Γάλλο τραγουδιστή και κιθαρίστα Emmanuel “Manu” Laudic. Οι δύο τους συναντήθηκαν στο Berklee όταν σπούδαζαν μουσική το 2010 και έκτοτε έχουν δημιουργήσει τους Eva & Manu. Οι Eva και Emmanuel δεν είναι ζευγάρι στη ζωή, αλλά η σχέση τους παραμένει μόνο επαγγελματική.

Η δημόσια τηλεόραση της Φινλανδίας θα επιλέξει και φέτος με απευθείας ανάθεση τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την χώρα στο διαγωνισμό, ερμηνεύοντας 3 ή 4 τραγούδια στο UMK 2019, τον εθνικό τελικό που χρησιμοποιεί τα τελευταία χρόνια η δημόσια τηλεόραση της Φινλανδίας.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *