10 Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τους eurostars που αγαπήσαμε!

10 Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τους eurostars που αγαπήσαμε! Με αφορμή την αγαπημένη γιορτή τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων, συλλέξαμε τα χριστουγεννιάτικα hits που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς οι αγαπημένοι μας eurostars, και σας τα παρουσιάζουμε.

Η λίστα με τα Christmas Hits

2017-2018-2019 Σ’αγαπώ – Ελένη Φουρέιρα

Η ταλαντούχα show-woman, που κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων μέσα στο 2018, εδώ και τρία χρόνια μας κρατά συντροφιά με μία σειρά από christmas anthems που κυκλοφορεί!

Χρόνια Πολλά – Σάκης Ρουβάς

Ο βασιλιάς της ελληνικής ποπ, Σάκης Ρουβάς, μας χάρισε το 2003 μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές χριστουγεννιάτικες επιτυχίες.

Τα Χριστούγεννα Αυτά – Καλομοίρα

Ένα από τα πιο πρόσφατα της singles είναι το “Τα Χριστούγεννα Αυτά”, ένα up-tempo γιορτινό single, συνοδευμένο πάντα από την μοναδική φωνή της Καλομοίρας.

Χριστούγεννα Ξανά – Έλενα Παπαρίζου

Έχοντας κατακτήσει επάξια τον τίτλο της βασίλισσας της ελληνικής ποπ μουσικής, η Έλενα Παπαρίζου αποφάσισε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στους θαυμαστές της για φέτος.

Καλά Χριστούγεννα – Άννα Βίσση

Μία εκ των σημαντικότερων καλλιτεχνών με μεγάλη καριέρα σε Ελλάδα και Κύπρο, η Άννα Βίσση, έχει κυκλοφορήσει ένα “ιστορικό”, θα λέγαμε, Χριστουγεννιάτικο τραγούδι που έχει γίνει το αγαπημένο όλων μας.

Ένας Από Εμάς – Sarbel

Ο  ταλαντούχος Sarbel, που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision του 2007, κατέχει στο ενεργητικό του ένα από τα ομορφότερα ελληνικά χριστουγεννιάτικα κομμάτια.

Και Του Χρόνου – Καλομοίρα

Εκτός από το “Τα Χριστούγεννα Αυτά”, η Καλομοίρα επιχείρησε να κυκλοφορήσει ακόμη ένα christmas hit το 2005, με τίτλο “Και Του Χρόνου”.

Κάνε Μία Ευχή – Ελευθερία Ελευθερίου

Την ανατροπή έκανε το 2017 η αγαπημένη τραγουδίστρια, όταν κυκλοφόρησε το “Κάνε Μία Ευχή”, ένα christmas hit σε παραγωγή του Claydee.

Χριστούγεννα Με Την Καίτη(CD album)

Ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα άλμπουμ κυκλοφόρησε η Καίτη Γαρμπή στις 12 Νοεμβρίου 1998, με τίτλο “Χριστούγεννα Με Την Καίτη”

Οι καμπάνες χτυπούν – ONE

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα boy-band της προηγούμενης δεκαετίας, διασκεύασαν το 2003 το Last Christmas των Wham!, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

 

Το EurovisionFun.com σας εύχεται καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα. Ποιο είναι το αγαπημένο σας single από τα παραπάνω;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *